MIZHSE 10ml de Sus Strat de Bază pentru lac de Unghii Acrilice, Unghii Primer UV cu LED-uri Lampa de Lacuri de Unghii Permanente de Artă Soak Off Gel lac de Unghii

21.04lei


MIZHSE Top Coat lac de Unghii 10ml Base Coat Gel Pentru Unghii 10ML Primer UV LED Bază de Gel Grund Soak Off Gel lac de Unghii de Design de Artă

* Nume de Brand: MIZHSE

* Volum:10ML/PC

* Certificare: AMS, SGS

* Vindecarea Instrumente: Lampa UV, Lampa LED, UV/LED CCFL Lampa

* Pachetul Inclus:

-10ml strat de Bază *1

-10ml TOP coat *1

-Cutie De Colorat*1

Acceptam carduri de credit Web Banii WMTT Western Union QIWI wallet, și așa mai departe.

Cumpărătorul trebuie să responsabil pentru orice impozit sau taxă care se plătește de către autoritățile locale, dacă există orice taxe.

Feedback-ul:

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi,vă rugăm să luați câteva secunde pentru a da un feedback excelent,dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă mulțumesc foarte mult!

2)vă Rugăm să ne contactați înainte de a da neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a oferi o experiență de cumpărături mare aici.

Contactați-Ne:

1) Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

2) Vom răspunde cât mai curând posibil, dar vă rugăm să întârzie răspunsul pentru non-zi lucrătoare.Multumesc mult!!!

Etichete: unghii cu gel grund, fata grund, Machiaj Grund, de bază și top coat pentru gel de unghii, strat de baza de unghii, rubben strat de bază, masa rotunda din lemn, regulat acrilic primer unghii, gel semi-permanent ce, parul războinic.


( 1 Rating )

Cantitate