ANMINGPU 2x Masina Lampă de Semnalizare cu Led-uri T10 W5W 194 168 Led-uri 3030SMD W5W T10 Led-uri Canbus Becuri Clearance Lumina de Înmatriculare Lumini

27.81lei


Specificatii: Disponibil Tensiune de alimentare: DC9V~16V Înlocui: T10 W5W Dimensiuni: Lungime: 2,5 cm Latime: 1 cm Utilizare: de înmatriculare lumină, lumină pentru Citit,plafoniera, Harta de lumină, Lumini de Zi,Clearance-ul Light, Back-Up Light,Lumina de Frână,Ceață, lumina,Lumina de Semnalizare etc. Notă: Dacă utilizați aceste becuri cu LED-uri pentru a înlocui lumina de Semnalizare, Stopuri de frana Stop, Parcare / lumini de Zi Lumina DRL sau de Rezervă Reverse lumină; în funcție de vehicul electric de circuit, poate fi necesar să adăugați o pereche de rezistențe de sarcină pentru a preveni hiper/eroare intermitent sau defecțiune problema.Acest bec este Canbus fara Eroare de 95%+ vechiles sistem, dar rezistor de sarcină (decodor) pot necesar pentru unele dintre Europa și america Vechiles, cum ar fi Dodge, Chrysler, Jeep, GMC, BMW, VW, Mercedes-Bens, etc. **Vă rugăm să verificați Soclu de lampă veche înainte de a cumpăra** Pachetul Include: 2x T10(W5W) Bec LED-uri vă Rugăm să rețineți! !! !!Informații cu privire la modul de a urmări pachete:

Puteți verifica-l la www.17track.net/cn dacă nu știți numărul de urmărire, vă rugăm să ne contactați.Garanție și Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Rugăm să ne dea o lauda de 5 stele pentru a ne sprijini

2. Toate elementele vor fi testate înainte de expediere.Cumpara cu incredere! 3. Dacă veți găsi elementele sunt defecte sau nesatisfăcătoare atunci când primiți elemente, puteți contacta departamentul de servicii pentru clienți prin e-mail, iar noi vom reveni, reemitere sau de rambursare , vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, pentru a reduce reciproc pierderile și pentru a atinge maximum de Beneficii.Serviciu Scopul: de a Oferi clienților cu ceea ce au nevoie, mai multe servicii și o experiență de cumpărături confortabil.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Personalul din echipa noastra are o experienta vasta in service post-vânzare.E-mailurile vor fi răspuns rapid in termen de 24 de ore .Compania noastra a fost angajamentul de a furniza clienților cu înaltă calitate LED-uri auto lumini.

Etichete: t10, universal tv led backlight tester, lampa led, led t10, t10 5w w5w led, masina pentru condus, led, led cu șurub, led p215w, simplu coada de lumină.


( 5 Rating )

Cantitate