Argint 925 Argint Vechi Meșteșugar De Mana Lotus Inel Frunze De Lotus Fin Inel Simplu La Modă Deschide Doamna Accesorii

31.41lei


Argint 925 Argint Vechi Meșteșugar de Mana Lotus Inel Frunze de Lotus Fin Inel Simplu la Modă Deschide Doamna Accesorii Material: Argint 925 Dimensiuni: latime Inel este de aproximativ 1,4 cm Caldă Sfat: Deoarece de măsurare manual, vor exista unele erori în bijuterii.În mod special, materialele primite vor prevala.

Transport: Putem livra în întreaga Lume,cu excepția ării care Hong Kong Post Air Mail nu pot ajunge la Elementele sunt expediate din Hong Kong Post Air Mail, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 27 de bussiness zile.Brazilia si Rusia va lua mai mult timp, pentru că acum Ru & Brazilia vamale și poștale nu au suficientă capacitate să se ocupe de tone de ambalaj care vin din China de zi cu zi.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.Costul de livrare:livrare Gratuita cu toate elementele.Memento: satisfactia Dumneavoastra este cea mai mare urmărirea noastră.noi nu poate fi capabil să se asigure că fiecare a tranzacțiilor este perfect, dar putem garanta absolut toate interesele clienților!Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați ,ne-au lăsat să slove!Politica de retur: atunci Când primiți produsele noastre, produsele noastre nu sunt mulțumiți de calitatea problemă cauzată de noi, contactati-în termen de 3 zile, vă rugăm să, vă vom returna plata la tine necondiționat,în Cazul în care probleme cauzate de compania expres,vă rugăm să respingeți să semneze și să accepte bunuri, apoi apel local compania expres și a depus o cerere cu compania expres despre problema.Feedback : 1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru. 2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. 3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Atenție Pentru Prieteni Rusă: 1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata. 2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!

Etichete: șeful inel, farmec coroana, picătură de cristal, granat verde, odin inel, rattan inel, gollum inel, liliac de piatră, femeile arătător ring, perie cosmetice set.


( 2 Rating )

Cantitate