50Pcs Cruce de Lemn Lumânare de Fitil Naturale Lumânare Nuclee cu Baza de Metal pentru Lumânare Face DIY Meșteșug

60.46lei


Bullet Points: 1, miez de lemn este un material natural, care este inofensiv pentru organismul uman.Atunci când ardere, lemnul de bază are mai puțin de ceară de petrol decât de bumbac de bază, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare!

2、Aceasta ceara speciala de bază și de lemn lumânare de bază sunt utilizate pe scară largă în DIY lumanari parfumate si soia, ceara.

3, Personalizate DIY lumânări pentru cei dragi, prieteni, iubitori, cu plin de caldura!

4、materiale Ecologice și prețuri accesibile.

5、materialul este realizat de original ecologice din lemn.

Lista:

50*așchii de lemn + bază (aproximativ 13mm*130mm/0.51*5.12, neasamblate)

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5 .Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: d face, haină strălucitoare de bază, lumânare de fitil verde, fitilul lumânării din lemn, lemn fitil pentru lumânări, lumânare de fitil mare, fitil de lemn, fitil de lemn, fitilul lumânării de bază, d wick.


( 0 Rating )

Cantitate