160cm Primăvară Conducta de Dragare Instrument Flexibil Grabber Preluare Șarpe Cablu Ajutor Apuca de Scurgere Auger Desfunda Păr Scurgere Chiuveta Baie Instrumente

13.63lei


Caracteristică: * Metal de canalizare de Curățare instrumente suficient de Lung pentru a mai obține în mod eficient adânc în chiuveta de conducte. * Extrem de simplu de utilizat, un instrument de cârlige distanta de păr și alte obstacole,un instrument care poate captura un solid obstrucție, un alt instrument cârlig de păr și resturi și alte obstacole.Satisface nevoile dumneavoastra diferite. * Din otel inoxidabil si PP plastic sunt sigure și durabile, reciclabile, flexibilitate bună, mai eficientă în curățarea înfundate de scurgere.Abandoneze substanțe chimice nocive. * Scurgere de șarpe și de scurgere bloca remover este făcut de un grele eco-friendly plastic, construcții pentru a se asigura nu există nici o ruptură, și flexibilitate maximă atunci când sunt utilizate.Înfundate de scurgere de îndepărtare a părului este construit pentru a dura prin utilizarea de zi cu zi. * Potrivit pentru chiuveta de bucatarie, wc, chiuvetă, cazi, sifoane de pardoseala, ușor de utilizat, vă ajuta să vă curățați de scurgere, se ocupe de blocaje.Notă: * din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. * Datorită personale diferite tehnici de măsurare, acolo ar putea fi o eroare de 1-3cm de fizică.Vă mulțumesc!Pachetul include: * 1 x Scurgere Gheara Instrument (de Primăvară Conducta de Dragare Instrument )

Etichete: greu de sârmă din oțel inoxidabil, 4 gaura post auger, de fixare a conductei de apă, 14mm tub de oțel, magneziu rod, prindere de primăvară, burghiu grădină, compresor de primăvară, auger pământ, scurgere desfunda.


( 1 Rating )

Cantitate