30/60 Pc-Uri De Crăciun Catelus Câine Pisică Papion Cravata Reglabil Animale De Companie Câine Guler Papion Accesorii Câine Animal De Casă Supplies Câine Arcuri

76.31lei


30/60 Pc-Uri De Crăciun Catelus Câine Pisică Papion Cravata Reglabil Animale De Companie Câine Guler Papion Accesorii Câine Animal De Casă Supplies Câine Arcuri

Culoare: mai Multe culori pot alege ( puteți alege ce culoare iti place)

Material: panglică

CANTITATE : 30/60pcs

Stil: stil de crăciun

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Primiți elementul ar trebui luate 15-45 zile de lucru.Dacă nu ați primit coletul tău , vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: guler-o singură bucată, distracție de vară, guler cuplu, collier bărbați, arcul pisica, papion femei, Fluture Guler, drăguț schelet, cuplul colier din oțel inoxidabil, papion guler de câine.


( 1 Rating )

Cantitate