Rolă de pescuit A 1000-7000 Seria Max Drag 10kg Linie de Metal Ceașcă de apă Dulce, Filare tambur

42.51lei


Parametru

Nume: rolă de Pescuit Model: EL 1000-7000 Numar de rulmenti: 12 Raport de transmisie·: 5.2:1

Lista de produse

1xHE rolă de Pescuit

Analiza structurii

Folosind lână de înaltă calitate garnituri, absorbția de apă nu se extinde

CNC metal rocker

Sculptat dintr-o singură bucată de aliaj

Metal gear, ax din alamă

Corp de inalta rezistenta

Folosind de înaltă rezistență materiale compozite, puternic rigiditate, rezistenta la impact este bun și stabilitate

Ușor de sârmă de metal cupa

Centrul de greutate se mută înapoi, făcându-l ușor pentru a arunca

Metal primăvară capusa

Shippment

Timpul de livrare este de aproximativ 7-60 zile lucrătoare.Poate dura mai mult timp pentru a ajunge unele țări, în special pentru Brazilia,America de Sud,Africa de țări. (1) Î:Când am de a face plata, ceea ce în timp poate fi livrat?O:Livrate în termen de 48 de ore și să ofere numărul piesei. (2) Q:Cât timp voi primi coletul?Dacă nu a primit,cum pot face ?A:în Funcție de țara dumneavoastră, 7-60 de zile.Mai mult de 60 de zile nu a primit, va Vom returna banii. (3) Q:în Cazul în care mărfurile au probleme de calitate, cum pot face ?A:vă Rugăm să ne contactați, vom rezolva problema.În cazul în care cumpărătorii doresc să știe detalii despre costurile de livrare, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi rezonabil opțiuni de transport.

Garanție

Dacă bunurile apar daune de calitatea,va oferim garantie 1 luna.Dacă cumpărători trebuie să facă o întoarcere, vă rugăm să discutați cu noi program de returnare.Indiferent de cumpărători aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați în orice moment.Vom accepta cumparatori sfat bun, și să depună eforturi pentru a oferi o mai bună experiență de cumpărături.Vom da în mod constant de cumpărători la prețul de beneficiu preferențial, grijuliu salutări, cadou surpriza.

Feedback-ul

Fiecare feedback-ul este dragoste. (a) Când sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper că puteți să ne lăsați un FEEDBACK POZITIV.De asemenea, vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine. (b) Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Ne va primi înapoi la tine în termen de 24 de ore, lucra cu tine până când sunteți mulțumit.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, filare fuste, schimbator shimano, shimano stradic, 6000 tambur, legalis 4000, ceașcă de cafea, jitai tambur, pește tambur, pech.


( 1 Rating )

Cantitate