Acrilic (PMMA) 1-Sided Indesata Strălucitoare Foi de 2.5 mm pentru Bijuterii, Artizanat, Lucrari de Arta, Decorare - 16 Culori/3 Dimensiuni

72.84lei


- Produs: 1 față-Verso Indesata Strălucitoare Foaie de Culoare - Material: Acril/PMMA - Tip de Producție: Distributie - Toleranta: +/-0.2 mm în grosime, +/-2.0 mm în lungime și lățime - Finisaj Suprafata: Ambele părți lucioase - de Protecție: Mascare pe ambele părți cu PE filme - Tehnici de Tăiere cu Laser, CNC router, bijuterii văzut, masă vazut

*Vă rugăm să rețineți că lista pentru o singură culoare strălucitoare foaie.Pentru amestecat culori de foi muta te rog

a: sau

mi-Materiale® Acrilic Strălucitoare foi sunt oferite în numeroase solid, și, practic, nelimitate personalizate amestecat, de culoare formulations.By combinarea personalizat, acrilic de culoare ca culoarea de bază, împreună cu cele specificate amestec de Sclipici, designerii pot crea noi interesante, efecte vizuale.Sclipici de diferite forme și dimensiuni, precum și de noi holografic și irizate sclipici adăuga la numărul infinit de posibilități pentru designeri.

- Vă rugăm să rețineți că produsele foaie suntem de manipulare sunt toate realizate MANUAL.Dimensiuni, grosimi si culori de reprezentare sunt supuse de fabricație variație și nu poate fi exactă.De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale.

- Elementele sunt vândute pe o "ca atare", vă rugăm să întrebați la toate întrebările înainte de cumpărare, pentru a evita obtinerea de elemente nu sunteți mulțumit cu.

- Am expediat doar la a confirmat adresa furnizată de Luxury-boutique.ro.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa înregistrată la Luxury-boutique.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

- Probele în mod normal va fi expediat 3~5 zile de la primirea de plată (cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și de Sărbătoare), prin servicii Poștale care, în general, durează 10~20 de zile lucrătoare pentru a livra.

- Ne-ar acoperi costurile de materiale de ambalare, taxele de manipulare și cele asociate cu timbre.Cumpărătorii ar fi responsabil pentru taxele, impozitele și vămuire taxele cerute de legile țării.

- Am să depună eforturi pentru cel mai eficient și economic mod de transport servicii pentru clienții noștri.De fapt internaționale de livrare este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

- Cumpărătorul are returnare de taxe.

- Toate declarațiile trebuie să fi avut loc în termen de 7 zile de la livrare de succes în funcție de urmărire înregistrare, și asigurați-vă că a revenit piesele sunt originale si nefolosite starea și montat.Necondiționată de returnare sau de schimb NU vor fi acceptate după 7 zile de la data de livrare de succes.

- După articolul returnat și verificate ca fiind acceptabil, de restituire sau de schimb/de înlocuire va fi lansat imediat.

- 200mm x 100mm ≈ 8" x 4" - 300mm x 200mm ≈ 12" x 8" - 300mm x 300mm ≈ 12" x 12" - 400mm x 300mm ≈ 16" x 12" - 600mm x 300mm ≈ 24" x 12" - 600mm x 400mm ≈ 24" x 16" - 600mm x 500mm ≈ 24" x 20" - 600mm x 600mm ≈ 24" x 24" - 900mm x 600mm ≈ 36" x 24" - 1000mm x 600mm ≈ 40" x 24" - 1200mm x 600mm ≈ 48" x 24"

Etichete: pmma foaie, oglinda de buzunar, plexiglas personalizat, corian foaie acrilic, acryl foaie, sclipici foaie acrilic, sertar acrilica glitter, kyoushitsu, acetat de foaie acrilic, oregairu.


( 0 Rating )

Cantitate