HUANANZHI X99-TF despre lga2011-3 Placa de baza cu DUAL M. 2 NVMe SSD Slot și M. 2 WIFI Slot 4 memorie RAM DDR3 Sloturi 4 Sloturi de memorie RAM DDR4 Foarte Bun

563.89lei


Producătorul (HUANAN companie) declarații

>> Din diferite loturi de producție, plăcile noastre de bază ar putea, probabil, au design ușor diferite, cum ar fi culori diferite de sloturi de memorie, diferite poziție și culoare de porturi SATA, alta placa de baza versiuni etc,.....Ei nu au nici o funcție de diferența.Pls în natură prevalează, HUANAN compania nu va face nici o notificare ulterioară.

WUSON magazin declarații

1: Ce pachet?

HUANANZHI X99-TF despre lga2011-3 placa de baza+cablu SATA+metal spate scut+driver de disc+manual de utilizare+cooler CPU adaptor pentru ambele despre lga2011 și LGA1366.

>> Pentru toate dragi cumpărători ruși: indiferent de ceea ce de transport maritim regulat metode vei alege atunci când se face comanda, am putea, probabil, pachet toate produsele împreună și să le expedieze prin ePacket în acest coronavirus focar timp de greu în prezent.I t a dovedit că ePacket este de a face mai bine în acest moment greu.

Custom-made de servicii disponibile, pls contactati-WUSON store, dacă aveți aceste cerintele de mai jos:

>>Vreau să adăugați câteva mai multe produse în acest combo, cum ar fi CPU/RAM/M. 2 SSD/cooler pentru PROCESOR/placa video/HDD/SURSA de alimentare etc.,

2: de Ce este mai bine pentru cumparatori pentru a trage un despachetarea video atunci când ajung pachetele lor?

>> Unii cumpărători spus că nu există produs care lipsește atunci când au deschis pachetele lor, apoi ne-a aratat niste poze, cu toate acestea, imaginile nu pot dovedi nimic, după cum știe toată lumea, cea mai bună dovadă este o despachetarea video, deci pls fac, care poate ajuta foarte mult dacă se întâmplă să fie în aceeași situație de mai sus, WUSON magazin nu accepta poze ca dovada!!!!!Vă mulțumesc pentru înțelegere.

3: Toate produsele sunt testate inainte de livrare?

Da, WUSON magazin are 3 echipe tehnice pentru testarea fiecărei zile de lucru, astfel încât să putem 1000000% a garanta că toate produsele noastre sunt de lucru bine, înainte de a fi trimis la depozitul nostru.

4: Cum sunt produse ambalate, vor fi intactly livrate?

Fristly, WUSON magazin locuri PROCESORULUI în socket placa, împachetări memorie baruri cu bule și le plasează într-placa de baza cutie de original; în al doilea rând, WUSON magazin împachetări placa de baza cu multe bule și pune-l în cutia originală; în al treilea Rând, WUSON magazin împachetări placa de baza original cutie cu bule, apoi pune-l într-o cutie de carton.Astfel încât suntem încrezători să spun, în mod normal, toate produsele noastre pot fi intactly livrate.

5: Va toate pachetele fi cu siguranță livrate în termenul stabilit de Luxury-boutique.ro?

Cu siguranță nu.Cele mai necorporale lucru este de transport, majoritatea coletele pot fi livrate în timpul necesar, dar nimeni nu poate garanta că toate coletele pot fi livrate în timp, uneori, unele parcele sunt întârziate cu anumite motive, cum ar fi vremea rea/vacanță/post office personalul strike/custom clearance-ul de întârziere etc. Uneori, nu există nici un motiv.Pls se referă la "timpul de livrare anuntul" de mai jos.Deci pls gândești la asta înainte de a face comanda, atâta timp cât vă face ordine, asta înseamnă că ai înțeles tot mai sus.

6: cumpărătorii trebuie să trimit produsele inapoi daca nu functioneaza sau nu mai funcționeze?

WUSON magazin nu oferă 100% autentic service în garanție, și noi avem puterea de a determina dacă cumpărătorii trebuie să trimită produse înapoi la noi sau nu.Dar asta nu înseamnă că produsele noastre sunt fiabile, în fapt, așa cum am stat în declarație 3 de mai sus, ne strict testa TOATE produsele noastre înainte de expediere, fără nici o îndoială , deci, în mod normal, marea majoritate a cumpărătorilor sunt mulțumit cu produsele noastre, iar unele dintre ele au devenit clienții noștri fideli.În plus , în funcție de ceea ce am experimentat până acum , mai multe produsele noastre lucrat bine, după ce au fost trimiși înapoi de către cumpărători, dar ei nu au de lucru atunci când cumpărătorii le-a testat, asta e, vom ciudat, mai mult decât atât , unii cumpărători trimis produsele noastre înapoi, fără nici o protecție suplimentară, se pune plăcile noastre de bază în cutia originală, apoi a pus cutia într-un sac fără nici o bulă de protecție (mulți cumpărători cunosc ne înfășurăm placa de baza si cutie cu bule de mult și-a pus placa de baza noastră originală într-o cutie externă cutie de carton ), dar produsele mai lucrat bine, după o lungă călătorie , cred că nu avem nevoie să-ți explic prea mult pe ea .

>> Daca produsele noastre nu funcționează în clipa când cumpărătorii le obține sau ce ei opri de lucru în decurs de jumătate de an de când cumpărătorii face ordine, răspunsul este 100% DA .Mai ales în momentul când cumpărătorii doar le obține și de a începe testarea .

WUSON magazin are toată puterea de a cere cumpărătorilor de a returna produsele, fie pentru schimb sau de restituire.

>> Dacă produsele noastre opri de lucru după ce acesta a fost utilizat pentru mai mult de o jumătate de an, răspunsul este incert .WUSON magazin ar evalua produsele starea în primul rând în funcție de dovezile cumpărători oferi, apoi să ia decizia dacă avem nevoie de cumpărători să-l trimită înapoi sau ne trimite direct un alt unul.

Stimati clienti, daca faci comanda la WUSON magazin, înseamnă că 100% de acord asupra acestor afirmații de mai sus.

Întrebări frecvente (actualizat continuu)

1: Ce este placa de baza versiune?

Placa de baza versiune nu este întotdeauna același cu producătorul ar actualiza în fiecare acum și apoi, astfel încât placa de baza versiune variază de la timp la timp din cauza diferitelor loturi de producție.

Etichete: placa de baza x99, se adapteze wifi, tf x99, huananzhi x79, memoris ram ddr3 de 8 gb, x99, ram ddr4, placa de baza pc, hd ssd de 128gb, 3600 ryzen 5.


( 1 Rating )

Cantitate