Noi 2020 Mare se taie maneca Scurta, Bikini Femei Costume de baie Femei costume de Baie Două piese Bikini set Micro Tanga Costum de Baie Înot Doamna

49.23lei


2017 Albe Bikini Costume de baie Sport Femei Bikini set costum de Baie Maillot De bain Femme Bikini Costum de Baie Biquini Push-up Brazilian

Iti oferim Picătură de Transport maritim?

Putem oferi Picătură de Transport maritim pentru clienții dumneavoastră direct, fără orice informații magazinul nostru.Toate fotografiile de pe produsul nostru de listare sunt gratuite pentru a fi folosite de Distribuitori si Angrosisti.

Este prețul cu ridicata și Gratuit de Transport maritim Expres pentru comanda în vrac?

Oferim Discount plus Gratuit de Transport maritim Expres ca DHL pentru cele mai multe țări de pe comanda peste 15 buc.Cantitate mai mare, discount mai Mare!

Cât de repede ai navei de comanda mea?

Nostru timpul de prelucrare este în mod normal de 2 zile lucrătoare și numărul de urmărire vor fi furnizate imediat ce comanda dvs. este expediat.

Cât timp nu-mi scopul de a lua pentru a ajunge?

Statele UNITE ale americii, Canada: 7 - 15 zile de ePacket;

Rusia, Franța, Spania, marea BRITANIE, Olanda : 7 - 15 zile de Luxury-boutique.ro Standard de Transport maritim;

Australia: 7 - 15 zile, prin China Post Aer Înregistrat Mail;

Israel: 15 - 25 zile de China Post Aer Înregistrat Mail;

Alte Țări: 15 - 45 de zile de Luxury-boutique.ro Standard de Transport maritim;

Ce ar trebui să fac dacă mărimea nu se potrivește sau primi produse defecte?

Experiența dumneavoastră de cumpărături și de satisfacție a clienților este numărul unu lucru care ne interesează, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție pentru problema ta înainte de a pleca feedback-ul negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: erotic fata lenjerie intima, 3 piece set de bikini cu acoperi, perla string thong, burta de costume de baie, bikini flamingo, t față tanga, plus dimensiune costume de baie bikini pentru femei grase, sex tanga femei, biquini xl, bikini de dimensiuni medii.


( 1 Rating )

Cantitate