Cabinet Modern, Butoane și Mânere Mânere de Mobilier Sertar Trage Aliaj de Zinc Bucătărie, Mânere de Aur Manere pentru Mobilier

13.71lei


Caietul de sarcini: Material: Aliaj de Zinc Finisaj: SG Gaura la distanță: o Singură gaură/96mm/128mm/192mm Dimensiune: vă Rugăm să bifați opțiunea detalii Pachetul Include: 1 x Mâner și de potrivire șuruburi Anunț: Dacă aveți nevoie de o anumită lungime șuruburi, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plata comenzii.

Pentru stimati clienti:

1) în mod Normal,va vom trimite produsul tau in 2-7 zile după de a primi plata. 2) regulile sunt diferite în fiecare țară, din păcate, nu există nici o modalitate pentru noi de a cunoaște regulile, regulamentele, personalizate tradiții, practici, acte în fiecare țară, prin Urmare, nu putem oferi sfaturi cu privire la taxe în țara dumneavoastră, dar dacă știi informațiile de impozite reguli în țara ta, spune-ne, suntem mai mult decât fericiți să-ți urmezi pas.

Etichete: mâner mobilier vitage, aur buton, drop sertar mânere, mobilier buton de epocă, mâner mobilier, soarele mobilier manere, mâner de aur bucătărie, bedrom dulap mânere, bucătărie handl, mobilier ornamente hardware.


( 2 Rating )

Cantitate