16mm Afară Diametru *3000mm Bucătărie Toaletă Canalizare Dragare Dispozitiv Extensia de Primăvară Lung arc de Compresiune Țeavă de Scurgere Curat

23.48lei


Extensia springs

Lungime:3 Metri;

Afară Diametru:16mm;

Material: Oțel;

Shippment: 1.Înainte de a plasa comenzi, vă rugăm să confirmați preț și alte detalii cu noi. 2.Atunci când procesarea comenzii, vă rugăm să verificați adresa de livrare, codul poștal și tel.nr.ect. 3.Vom aranja livrare în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea de plată. 4.În general, ne va livra comanda dumneavoastră împreună DHL .Dar dacă e urgent, că poți plăti o taxă suplimentară de transport, va vom trimite prin alte expres ca mai jos .

Se întoarce: 1) va returna, dacă te vei întoarce elementele în termen de 10 zile de la primirea elemente pentru nici un motiv. 2) produsele Returnate nu trebuie să fie uzate sau deteriorate. 3) Cumpărătorii sunt responsabil pentru deteriorarea sau pierderea de elemente, atunci când s-a întors.și nu obține o rambursare completă. 4) Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxa de transport pentru returnarea produselor.Freeback: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Apreciem că.Dacă aveți orice întrebare.Vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.Multumesc.

Etichete: tableta toaletă, scurgere de primăvară, mult fitinguri de compresie, 16mm bender țeavă, 14mm tub de oțel, țevi industriale piese, sticlă vapor, vopsea latex, canalizare șarpe, 1w8r diametru 16mm.


( 3 Rating )

Cantitate