Aur și argint Strălucitor Fir de ață Benzi perdele Dormitor Tul de Culoare Solidă Ecran Alb Pur cortinas para la sala MY292#50

26.87lei


Metoda De Prelucrare

1. Dacă alegeți stilul ⑤ "Doar Materialul" asta înseamnă că va primi doar un Material ,trebuie coase-l în propria ta țară .

2. Cârlig pe metru am trimis doar 4 piese, cu acces gratuit .

3. Trage încreți banda nu este inclus orice cârlige .

Dimensiunea nu este costum pentru tine ?

În cazul în care dimensiunea nu este potrivit pentru tine, vă rugăm să ne lăsați o notă sub comanda ne va coase pentru ai nevoie de dimensiunea în funcție de notă .

PRODUS ARATĂ

Vă Rog Să Observați

1. Pretul este doar pentru o bucata de Tul sau o Cârpă .( nu includ rod, feroviar, margele, dantela si tieback.)

2. Tul și Pânză ne sunt vândute Separat .

3. Pentru o fereastră Întreagă ,2 piese Vor fi mai frumoase .

4. Vă rugăm să permiteți-5-10cm de eroare pentru că a manual de măsurare.

5. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală de perdea ar putea fi ușor diferită de culoarea indicată pe fotografie.

Cum Pentru A Măsura

1. W = Perdea Lățime:

Perdele width=2xA (2 bucată de tijă sau ecartamentul).Pentru o fereastră,două panouri sunt mai bune .

2. H = Cortina Inaltime / lungime :

Fereastră Perdele Lungime=B/C/D( de Până la tine)

Urmări: Măsurați din capătul pistei pentru datele alese de punctul final.Vă sugerăm să alegeți " Trage Cutat Bandă / 4 Dinți în Cârlig "

3. Pol: Măsurați de la partea de sus a pol pentru datele alese de punctul final.Vă sugerăm să alegeți " Garnitura de Sus / Tijă de Buzunar "

Feedback-ul

1. Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice probleme.

3. Nici o problema, doar sa ne contactati direct.Mesaj de Comerciant: cn900900042 (AMY)

Etichete: perdea de duș de aur linie, jewelri, frunze umbra, wifi argint cortina, cortina de aur, roșu valance, litoral pur perdele, menta perdele de aur, moare perdele, simplu alb pur perdele.


( 1 Rating )

Cantitate