Înclinometru Digital 0-360 Unghi Triunghi Conducător Electronice Raportor Coajă Din Aliaj De Aluminiu Cutie Unghi Ecartament De Un Metru Magneți De Bază

56.95lei


Caracteristici și specificații

Este practic un înclinometru digital.Acesta are un ecran LCD mare pentru a afișa datele.Partea de jos suprafața de măsurare cu built-in magneti aduce confort mare pentru tine, permițându-vă să atașați cub la orice obiect de oțel.Portabil și ușor.Acesta este mare pentru precizie unghi de măsurători.

Caracteristici:

Ultra light coajă din aliaj de aluminiu are o mare durabilitate.

Dimensiunea portabil, convenabil pentru co-de lucru cu alte instrumente de măsurare și extindeți intervalul de măsurare.

Relativă/absolută de măsurare schimb de la orice poziție.

Built-in magnet în suprafață de fund, care este convenabil pentru a fi atașat la obiect măsurarea piesei.

Rapidă de afișare a valorii măsurate pe ecran LCD mare.

Date dețină și funcții pantă.

Utilizate pentru măsurarea unghiului în industria auto, tâmplărie, construcții, foraj utilaje etc.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu

Sursă de alimentare: 2 * baterii AAA (nu sunt incluse)

Gama de măsurare: 4 * 90°

Temperatura de lucru: 0~40°

Precizie: ± 0.2°

Rezolutie: 0.05°

Repetabilitate: 0.1°

Element dimensiune: 57 * 55 * 27mm / 2.24 * 2.16 * 1.06 oz

Pachetul dimensiune: 80 * 65 * 35 mm / 3.15 * 2.56 * 1.38 în

Pachetul greutate: 84g / 2.96 oz

Lista De Pachete:

1 * Înclinometru Digital

1 * Manual De Utilizare

Plata susținem următoarele metode de Plată,cum ar fi visa,Boleto,Mastercard,West union,webmoney și așa mai departe.Plata trebuie să fie în termen de 5 zile de la comanda.Dacă se face o plată nu a avut succes, vă rugăm să verificați comenzile dvs., dacă încă nu este rezolvată, vă rugăm să ne contactați.Vă rugăm să verificați numele tău(în Special clienții ruși), adresa și numărul de telefon înainte de a plăti, în caz contrar nu veți primi pachetul.

Transport&Livrare

W e guaratee a navei 48 de ore de la confirmarea plății,înainte de a trimite bunurile vom trimite un mesaj de la Luxury-boutique.ro.vă rugăm să verificați-l.W e suport mai multe metode de transport.În mod normal, pachetele vor ajunge în termen de 45 de zile.Pentru a urmări pakages, vă rugăm să vizitați sfaturi Cald: În scopul de a reduce greutatea, astfel că prețurile sunt rezonabile, toate produsele noastre, pe cât posibil, să nu folosească exterior cutie de ambalare, cu excepția cazului în câteva vulnerabile la utilizarea de produse exteriorul ambalajului.

Returnare Și Rambursare

Am f nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în timp util.Am f ai nevoie de o restituire sau de schimb, vă rugăm să ne contactați, vom face cu tine în termen de 48 de ore.

Feedback-ul Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă rugăm să ne lăsați un 5-star feedback-ul și niște fotografii de produsul nostru,vă mulțumim.

'

Etichete: regua multi unghi, croitori triunghi conducător, nivel digital inclinometer, colț conducător, goniometru raportor, instrument de lemn, unghi reglabil finder, unghi raportor, triangl, Conice.


( 2 Rating )

Cantitate