Chineză Negru Buffalo Cornul Punctul de Masaj Bar Guasha Sanatoasa Cura Gua Sha Relaxa Corpul Naturale ew 2020

21.38lei


Chineză Negru Buffalo Cornul Punctul De Masaj Bar Guasha Sanatoasa Cura Gua Sha Instrument

Gua Sha este o tehnica de vindecare folosite în China de către medicii de Medicina Tradițională, atât în cadru clinic și în case.

Gua Sha duce la apariția de mică pată roșie numit "sha", care va dispărea în 2 până la 3 zile.Eficiență remarcabilă prin eliminarea toxinelor din organism prin drenarea energiei din sânge, stimulat și se mută pentru a se scurge toxic pentru piele.Se poate scuti boala mai repede.Pacientul imediat ajutor de la durere, rigiditate, febră, rece, tuse, greață, și așa mai departe.Jade cu Role este folosit pentru a promova circulația sângelui și metabolismul de suprafața pielii, și de a promova elasticitatea pielii.

Descriere:

Tip:Gua Sha Instrument

Material:Corn De Bivol-Negru

Culoare: Negru

Dimensiune:aprox.1 5.8x3cm / 6.22x1.18 inch

Cantitate: 1 Buc

(1cm=10mm=0.39 inch)

Pachetul Inclus:

1X Gua Sha Instrument

Utilizare:

1-2 ori pe săptămână,puteți lua crema de masaj sau guasha ulei pe suprafata din fata ,corp,spate,gat, umeri, fese și membrele.Pe ocazie, Gua Sha este aplicat la piept și abdomen.

Notificare:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare.

3.Vă rugăm să permiteți-0.1-0.5 cm de eroare.

Etichete: reflexoterapie pantof, buffalo london, guasha massag, hydra faciale machin, negru corn de bivol, gua sha racleta, cornul stick, guasha vid, naturale corn de bivol pieptene, buffalo cornul masaj.


( 1 Rating )

Cantitate