Original NewZealand Comvita Miere Manuka UMF10+ Digestiv pentru Sănătatea sistemului Imunitar Sistem Respirator Tuse Adevăr Tuse Durere în Gât

299.43lei


Comvita Certificate UMF™ 10+ 500g Autentic Miere Manuka (MGO 83), vine de la nectarul de Manuka flori în pădurile virgine din Noua Zeelandă.Poate fi urmărit de la stup la raft, fiecare BPA-free borcan de crema de Miere Manuka Comvita este non-OMG, Halal și Kosher certificate.

CERTIFICATE UMF™ - STANDARDUL DE AUR în Fiecare lot de Miere Manuka Comvita este testat independent de UMF™ Miere de Asociere.Numai UMF™ măsoară trei semnătura compuși (Leptosperin, MGO și DHA) a constatat, în original Miere Manuka.Branduri etichetate ca "Active", "Bio-Activ", "5+" (fără a UMF™), sau "KFactor" nu respectă același nivel de standarde de calitate.

BENEFICII

Manuka Mierea este cunoscut pentru a sprijini digestiv și sănătatea sistemului imunitar și de a ajuta calma tusea și durerile de gât.

AI ȘTIUT?Comvita consumabile medicale-clasa a (sterilizate, de înaltă UMF™) Manuka Miere, care este administrat topic pentru proprietatile sale antibacteriene pentru a trata răni și arsuri în spitale și îngrijirea plăgilor clinici.

COMVITA PATRIMONIULUI De la începuturi modeste în 1974, și acum, cu peste patru decenii de perfecționarea noastră apicultura ambarcațiuni, suntem mândri de a fi lider de încredere în Miere Manuka.Avem peste 40.000 de stupi si sunt dispusi sa în creștere în relațiile noastre cu apicultorii.Vom da înapoi la comunitate prin Copaci pentru Albine program de cercetare și multe alte inițiative de sustenabilitate.

Toate UMF™ Miere Manuka producătorii trebuie să aibă această declarație pe etichetele lor: La UMF™ sistem de clasificare evaluează naturale markeri găsit în miere Manuka, și asigură puritatea și calitatea.Direcții Adauga Manuka pentru ceai, paine prajita, iaurt sau smoothie-uri.Bucurați-vă de o lingură dimineața sau înainte de un antrenament.Face Manuka parte a dvs. de zi cu zi rutina de frumusete.

AVERTISMENT: Nu este potrivit pentru copii sub vârsta de un an.

DEPOZITARE: a se păstra în poziție verticală sub 77 de grade Fahrenheit (25 C).

Etichete: miere manuka, ceaiul de detoxifiere, albina crema, gol nazale, slim ceai, de nucă de cocos scrub, crema de miere, detox slim, 28 de zile skinny ceai tox, corp si scrub fata.


( 1 Rating )

Cantitate