Uimi 3D Gravity Memorie Secvențială Maze Ball Puzzle Jucărie Cadouri pentru Copii Adulti - Greu Provocări Iubitor de Joc de Bile Mici de Creier

37.49lei


100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

B est birou gravity maze puzzle jucării pentru stimularea inspirație,scuti de stres.De asemenea, bun pentru părinți-copii jocuri,jocuri de petrecere uciderea timp.Acest creier labirint de puzzle-uri sunt interesante pentru cei care iubesc jocuri de creier,e un cadou frumos pentru copiii dumneavoastră prieten de familie coleg.

Pare simplu, dar e greu!Gravity Maze Ball este un nou stil ball joc de puzzle, Nu singurătatea, Mai interesant tot timpul; Nu este nevoie de set-up, curățenie sau să instalați bateriile.Flip poftă de mâncare și de spin-ți de drum la linia de sosire. 2020 Actualizare: Bazat pe feedback-ul clienților, Ne-am îmbunătățit de design .

Practică, Răbdare și să se Concentreze: Joaca puzzle labirint minge necesită o atentă observare și de gândire.S-ar putea ajuta să construiască geniu abilități, inclusiv capacitatea de a rezolva probleme, imaginație spațială, gândire creativă și mai mult!

Ultimate Jocuri Puzzle Idee de Cadou:Ultimate Craciun si cadou de Ziua de nastere pentru copii, prieteni, membri ai familiei, începători și profesioniști.Oferă ore de joc plăcut; perfecta pentru reducerea stresului, își exercită creierul tău și de a îmbunătăți memoria-Potrivit Pentru Toate Persoanele.

Roz: intrare dificultate!

Portocaliu: dificultate medie!

Albastru: dificultate și dificultate!

Verde: dificultate și dificultate!

Caietul de sarcini:

Material: plastic

dimensiuni:10.2*10.2*10.2 cm

culoare:așa Cum se arată în imagine

Cantitate:1 buc

Notă:

Nici pachetul de vânzare cu amănuntul.

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch.

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1 x 3D Gravity Memorie Secvențială Maze Ball Puzzle (alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.)

Etichete: minge de copil, joc de logica, minge moale, dodge a condus challenger, mingea turn, blokus joc, în plus puzzle greu, de evacuare joc prop, 512gb de memorie, fericit de memorie.


( 0 Rating )

Cantitate