Lună Grădină Tapiserie, Luna Faza Tapiserii de Flori de Viță de vie Tapiserie Fundal Negru Florale Tapiserie de Perete pentru Camera

20.35lei


Povestea de proiectare:

Aceasta faza de luna tapiserie este plin de detalii și creativitate, cu flori de viță de vie , puternică stratificare și stil unic, să-ți dea o stare de spirit fericit.În termen de câteva minute pentru a face o transformare magică în camera ta.

Șase Dimensiuni Disponibile:

95x73cm,100x150cm,150x130cm,150x150cm,150x200cm

HD Tehnologie de Imprimare:

Oferind culori vii și linii clare, aceasta vă va da o eleganta sentiment pentru orice spatiu.Nici un miros ciudat.Toxice gratuit și în condiții de siguranță.Nu vă faceți griji despre decolorare.

Ușor și Ușor de întreținut

Soarele și luna tapiserie este ușor și ușor pentru a bloca.Acesta poate fi spălate de mână sau la mașină, în apă rece și atârnate la uscat.Nu înălbitor sau uscat, ai avut mai bine de călcat la o temperatură scăzută.

Calitate supremă:piele-friendly;elastic;confortabil

LUCKYYJ tapiserie este fabricat din poliester, care este confortabil, elastic, piele-friendly, și suficient de rezistent pentru a fi decor acasă pentru toate anotimpurile.Acest manual psihedelice tapiserie este infinit superioară față de alte materiale.

Ușor să Stea:

Acest munte tapiserie este foarte ușor să stea prin utilizarea pioneze decorative, bolduri, pioneze, comanda bandă sau benzi velcro.

Etichete: ghirlandă cu flori artificiale, zahăr thrillz, croșetat perete, croșetat trandafiri handmade, john lennon poster, pixel art poster, tapiserie alb negru, macram, tapiserie alb, florale tapiserie fusta.


( 1 Rating )

Cantitate