Transport gratuit 100BUC TSM103A 103AIW TSM103WAIDT IC OPAMP GP 900KHZ 8

92.13lei


≡≡≡≡≡ Bine ati venit la Magazinul nostru ≡≡≡≡≡

Shen Zhen JAMY Electronic (International) Co., Ltd

Adresa:#16 Bloc D, HuaQiang Plaza, HuaQiang North Road , Futian District,ShenZhen,China

Tel:86-755-82524243 | Fax: 86-755-82782345

Persoane De Contact: - E Dor Jamy

Profilul de companie:

JAMY electronice a fost infiintata in anul 2009, este un profesionist distribuitor internațional de IC și alte componente electronice, după ani de dezvoltare constantă, stabilirea unei bune afaceri internaționale reputație și laudă publice.Aderarea la excelenta reputație de afaceri, să adere la integritatea bazat pe filosofia de afaceri, de numărul mare de clienți laudă și de sprijin.În continuare pentru a oferi clientilor cu produse de înaltă calitate și servicii superioare; inventar de date, mai mult de 3000000 diferite produse poate satisface cererea dumneavoastră.Vă veți bucura de componente electronice noi vă oferim one-stop de servicii de sprijin.

JAMY electronice și sute de întreprinderi celebre de la acasă și în străinătate este strâns

relații bune de cooperare, componentele electronice sunt utilizate pe scară largă în construcții civile,industriale și militare domenii.Include electronice de larg consum, dispozitive portabile, de sănătate, de securitate inteligente, economisirea de energie, de energie, de comunicație și de rețea, de calcul, de stocare, de gestionare a energiei, electronice auto, electronice industriale, etc.

Promitem :

JAMY electronics este cel mai fi la usurinta, cele mai fiabile componente electronice furnizor!Bine ati venit generale comercianți de a negocia, de a deveni un prietenos pe termen lung de cooperare cu partenerii, de a crea strălucire împreună!

JAMY electronice în viitor impreuna cu tine!

De Înlocuire Și De Rambursare:

1. Noi oferim 90 de zile de garanție de calitate

2. Dacă părțile achiziționați de la noi nu sunt de perfecționat de calitate sau nu funcționează, vă rugăm să pur și simplu a reveni la noi pentru înlocuire sau de restituire

3. Dacă o parte este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la sosire.

4. Orice piese trebuie să fie returnate în starea lor originală pentru a beneficia de o restituire sau de înlocuire

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

≡≡≡≡≡JAMY vă doresc un cumpărături fericit,bine ați venit la următoarea vizită.≡≡≡≡≡

Etichete: șirag de mărgele de lemn, brosa costum, cuțit de black metal, accelerator tricou, shape slicer, alimentator de pui apă, lenjerie de voal, cruce cusatura broderie de imprimare, 13n60, cusca ceas.


( 1 Rating )

Cantitate