Gros de iarna Confortabil, TV Pătură Tricou Solid Pătură Caldă Adulți și Copii cu Capișon Lână Ponderat Pături pentru Paturi de Călătorie

354.23lei


Gros de iarna Confortabil, TV Pătură Tricou Solid Pătură Caldă Adulți și Copii Hoodied Fleece Ponderat Pături pentru Paturi de Călătorie

Elementul va fi livrat în termen de 7 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.

Estimat timp de transport maritim: (Important, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de licitare)

1. Pentru Statele Unite ale americii/Federația rusă/Marea Britanie/Ucraina/Australia/Germania/Brazilia/Portugalia/Mexic/Canada : transport gratuit prin ePacket livrare din China (de la 7 la 20 de zile lucrătoare).

2. La nivel mondial: China Post Aer Înregistrat Mail.

De obicei, elementul va sosi în termen de 30-60 de zile lucrătoare de la expediere.Brazilia nevoie de mai mult timp 50-120 zile lucratoare de transport (timpul de Livrare este estimat, dar nu garantat) în Timpul sezoanelor de vacanță, ar putea fi în continuare întârzieri.

3. Livrare en-gros: ne Contactați în legătură cu metoda de transport maritim, vom alege cel mai rapid și sigur mod de livrare.

Cum de a urmări coletul?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: 17track.net

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres.

Pentru picătură de transport maritim, puteți trimite comanda pe adresa clientului, putem trimite coletul fără orice informații cu privire la magazinul nostru.

Există orice taxe vamale?

În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale.Dar din cauza politici diferite în diferite țări, nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.vă rugăm să verificați politica vamală la locul tău,ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii, va vom încerca să vă ajutăm.Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.

Feedback :

1. Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde de excelență pentru experienta de shopping de 5 stele și 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul pozitiv 5stars este foarte important pentru noi.

Ne exprimam solicita să ne contactați imediat,ÎNAINTE de a ne da 3 stele sau 1 stele feedback-ul, astfel încât să ne putem satis factorily rezolva grijile tale.

2. Vă rugăm să cumpere elemente, dacă sunteți de acord cu termenii de mai sus.

Etichete: 75 tv lumină, custome patura cu gluga, 75 emisiuni tv, ponderat pătură ot, roz confortabil patura cu gluga, catifea ponderat pătură, 75 inch televizoare, 75 seriale tv, ponderat pătură etsy, cu glugă căptușită pătură.


( 1 Rating )

Cantitate