Naviu Roz Pantaloni Costume Femei High-End de Afaceri Noi Temperament Jumătate Maneca Fructe Verzi Sacou și Pantaloni Uzura de Muncă

120.45lei


Vă rugăm să rețineți că este disponibil de mix de dimensiune,de exemplu, puteți comanda marimea S de partea de sus și de dimensiune M de pantaloni scurți,ai nevoie doar pentru a face un COMENTARIU în ordine.

Termenii de Serviciu

Produse

Garantam toate produsele arenbspof de înaltă calitate și de brand nou.Toate produse sunt 100% la fel ca fotografiile,ceea ce vezi este ceea ce veți obține.

nbsp

Transport :

Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

"Transport gratuit" articol va fi postat de către nbsp"China Post" registered air mail, elementele pot fi controlate și urmărite on-line.

De transport, în mod normal, durează 10 până la 30 de zile lucrătoare.Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 3 săptămâni , în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea).nbsp Dacă se întâmplă, trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți, ne va ajuta să verificați și să rezolve orice problemă.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

nbsp

Conditii de vanzare:

Toate produsele noastre vin withnbsp 3 monthnbsp de garanție.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția.

Clienții sunt responsabili pentru taxele de transport pe orice elemente returnate.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.

nbsp

Despre noi:

Feedback-ul este important pentru noi, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.nbsp garantam să facă același lucru pentru tine.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv.Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.

nbsp

Contactați-ne:

Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuros dacă puteți să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sper să avem o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp.

Etichete: sr2ez, fata pijama, costum femei, clasic luminoase pantaloni verzi, mână de noroi, jacheta verde pentru femei, training-uri pentru femei costum, pantsuit, masca jacheta femei, costum elegant pentru femei.


( 2 Rating )

Cantitate