Electric Articulației Genunchiului Departe Infrarde Compresa Fierbinte Vibrații Încălzire Masaj Fizioterapie Masaj Picior Ameliorarea Durerii de Îngrijire a Sănătății 220V

259.32lei


Caracteristici produs: Tensiune de alimentare:220V/50HZ Grăsime de ardere + Vibrații subțire Puterea de upgrade, 4 masaj puternic motor, există trei puteri diferite opțiuni Elimina excesul de grasime din organism și murdărie în porii exercițiu Ușor consumul de grăsimi, să adere la 30 de minute pe zi, echivalentul a rula la 5 km Elimina stresul și stres, de a promova formarea de cheaguri de sânge temperatura Maximă: 70 de grade Celsius (temperatură ridicată de a dizolva grasimi) Utilizare piese: coapse, gambe, brate Dimensiune Produs: Faianta lățime (43-47cm), placi de durata (60-67cm), Velcro, lungime (18-20cm), lungime cablu de alimentare (200-220 cm) Instrucțiuni 1. Înainte de utilizare, atașați instrumentul la picior în conformitate cu instrucțiunile, și ajustați-l în poziția corespunzătoare în funcție de tipul de corp individual. 2. Cizme sus.Atunci când alimentarea este pornită, la stânga și la dreapta switch-uri de pe nava controler pot fi utilizate în mod selectiv în trei poziții: mediu, de înaltă și joasă.Lumina roșie reprezintă febră și verde reprezintă masaj. 3. Reglarea temperaturii: Pentru a regla temperatura, push push-pull high-low comuta pe de o parte.Atunci când lumina roșie este aprinsă, înseamnă că este de încălzire.Puteți selecta poziția "3" în primul rând.Atunci când este încălzit la temperatura corespunzătoare, acesta poate fi returnat la "1" la încălzire cu temperatură constantă de stat. 4. Reglați masaj: push push-pull comutatorului de poziție, pe de o parte.Atunci când lumina verde este aprinsă, înseamnă că acesta este masat.Acesta este împărțit în 0 gol, 1 scăzut, 2 mijloc, 3 mare și trei poziții de viteze.Acesta poate fi folosit în adecvat modul de masaj poziție a treptelor de viteză. 5. Închide.Atunci când este utilizat, în primul rând revenirea la viteze de încălzire și vibrații de viteze la "0", apoi deconectați cablul de alimentare pentru a închide.

Etichete: bretele genunchi, compresa masaj, încadrarea articulațiilor, aer de compresie picior masaj masaj, vibrat, genunchi massag, zecimi, într, articulație sferică, dureri de genunchi sprijin.


( 1 Rating )

Cantitate