USB Rapid Tampon de Încălzire 5V Fibră de Carbon Haine Incalzite Tampoane cu Reglarea Temperaturii Comutator pentru Gât, Umeri, Burta Caldura

16.58lei


Puncte:

1、Rapid de Incalzire: 5V 2A adaptor de alimentare, astfel încât tampon de încălzire se poate realiza efectul dorit.

2、Ușor de Utilizat: USB plug, pad de încălzire este ușor de utilizat, și oferă pliabil și rezistent la apă, chiar și încălzire și lavabil.

3、Bun Efect de Izolare: Compozit fibre are un bun efect de izolare; pad este o greutate de lumină și ușor de transportat, și este potrivit pentru camping în aer liber sau alte activități în timpul iernii.

4、vă Rugăm să Rețineți: este interzis pentru sugari, persoanele cu handicap și persoanele care nu sunt sensibile la căldură pentru a utiliza acest produs.

5、Potrivit pentru: încălzire pad este potrivit pentru haine, veste, lenjerie de corp, etc..

Specificatii: Intrare: 5V 7A

Putere: 8.5 W

Grosime: 0,5 mm

Dimensiune: 10 * 20 cm/3.94*7.87 în

Domeniul de aplicare: guler și înapoi încălzire

Temperatura maximă: până la 65 ° C

Lista De Ambalare:

Tampon De Încălzire* 1 Set

Note:

1. Această încălzire pânză trebuie să fie conectat la calculator pe USB interfata principala, 5V2A adaptor de alimentare, 5V 2A banca de putere pentru încălzire pentru a obține efectul dorit.În cazul în care producția de 5V2A nu este atins, acesta va apărea atunci când se utilizează temperaturi ridicate fișiere.control al temperaturii, comutator lumina este oprit sau încălzire efectul nu este evident.

2. Vă rugăm să folosiți o pânză de bumbac groasă, cum ar fi un prosop pentru a încheia foaie de încălzire în sus și în jos înainte de utilizare.Aceasta este pentru a preveni căldura emisă de a fi rapid disipată, și nu poate fi testat pe masă.

Etichete: incalzitor electric pad, căldură comutatorului scaunului cu comandă, sacou cald, incalzitor scaun, caldura seat pad, scaun de încălzire, căldură pad, scaunul cald, încălzire în sacou, căldură scaun.


( 0 Rating )

Cantitate