Pliabil Portabil Laptop Stand Pat Leneș Masă Laptop Birou Mic Dejun Tava Mobilier Birou Calculator De Pliere Leneș Birou Laptop

13.88lei


Pliabil Portabil Laptop Stand Pat Leneș Masă Laptop Birou Mic Dejun Tava

Caracteristici:

Ergonomic curbat pauză previne disconfort toracic, masa rotundă de colț design, anti-bumping și mai sigur.

Îngroșat 12mm ecologice tabelul placa de sus, de structură stabilă, rezistentă la uzură și rezistente la zgârieturi, rezistent la apă și fără miros.

Slotul pentru card și suport pentru pahare design poate fi folosit pentru a plasa telefoane mobile, tablete, pixuri, etc., eliberând mâinile tale și de a face video chat-ul mai convenabil.

W în formă de picioarele mesei au o bună stabilitate, iar piața este făcut de bold de înaltă calitate țevi de oțel.Ea are o puternică capacitate și durabilitate bună.Este, de asemenea, proiectat cu non-alunecare de tampon de bumbac pentru a evita zgârierea lenjeria de pat și covoare.Se evită dure zgomot atunci când vine în contact cu solul.

Ușor de ori, magazin de perete, nici spațiu.

Descriere:

Nume produs: Pliere leneș birou pentru laptop.

Produs de culoare: negru.

Greutate produs: 8.45 kg.

Material: de înaltă calitate țeavă de oțel de grosime, negru mat foaie.

Speciale de design: negru mat neted de sus de masă, crește lungimea și lățimea de masă, este posibil de a plasa la calculator și diverse obiecte.

Funcția: Poate fi folosit ca calculator de birou, masa, noptiera.

Produs dimensiune: 27.6 x 19.0 x 11.1 cm (70 x 48 x 28 cm)

Ambalare dimensiune: 30.7 x 17.7 x 2.8 cm (78 x 45 x 7 cm)

Domeniul de aplicare: birou, dormitor, studiu, etc. Produsul este supus unor teste riguroase, are o anumită greutate sau este plasat pentru o perioadă de timp, fără deformări și îndoire.

Pachetul Inclus:

1x pliere leneș masa de calculator

Etichete: computerul tava, suport pentru laptop cu mouse pad, partea de calculator de masă, bed breakfast, pat suport pentru laptop, țineți laptop, pat tava cu micul dejun, micul dejun sta, mijia tableta, partea tabl.


( 0 Rating )

Cantitate