Noi Jogging Pantaloni Barbati Sport Pantaloni De Trening De Funcționare Nu Te Mai Uita La Pula Mea Femei Din Bumbac Trackpants Slim Fit Pantaloni Culturism

50.43lei


Noi Jogging Pantaloni Barbati Sport pantaloni de Trening de Funcționare nu te mai Uita La Pula Mea Femei din Bumbac Trackpants Slim Fit Pantaloni Culturism Cald prompt (Statele Unite ale americii ora 16: 00-08: 00 mesaj de răspuns) 1. Dragă prietene, mulțumesc pentru a cumpara cadouri din magazinul nostru.Vă rog să vă amintiți să furnizeze numele complet, detaliat, adresa, cod postal, numar de telefon, Astfel încât acestea să poată primi pachetul lor cu succes. 2. Vom folosi din Asia szie, vă Rugăm să măsurați dimensiunea în funcție de hainele pe care le purta de obicei (nu corpul lor), verificați dimensiunea lor cu mai jos de marimi inainte de a cumpara, Dacă măsurarea lor este în curs între două mărimi, de a consilia selecție de dimensiuni mai Mari.Dacă ea nu este sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj despre greutatea și înălțimea ei, le pot da o sugestie.Notă: vă Rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferă datorită măsurare manual. (1 inch = 2,54 cm) culoare reală articolul se abată puțin din imaginile de mai sus ca urmare a diferitelor ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: de sex feminin de funcționare, stralucitoare pantaloni femei, jogger pu, crăciunul, foto dick, rip stop tactice, donald duck tricou, Yoga, swearpant, nu te uita la pula mea.


( 0 Rating )

Cantitate