Delviz sticla Cristal comutator 1 Banda 1way /2way Încastrat Comutator,16A UE/marea BRITANIE Standard Comutatorul de lumini,panou Mare lux pe Perete comutator cu cheie

14.91lei


Caracteristicile produsului

Comutatorul este acrilic, dar e comparabil cu sticla.Nu este ușor de rupt, calitate stabilă, costul ridicat de performanță.

Curent nominal

16A

tensiune nominală

110V-250V Mărfuri caracteristicile Acril panou mare, Concis atmosfera de film Protector de proiectare, pentru a Evita zgârieturile Nu este ușor de rupt, mai Mare tenacitate, Dacă aveți nevoie să înlocuiți caseta de jos, puteți să-l cumpere în magazin fir Neutru (N) de Iluminat sârmă Live linie (L) instrucțiuni de Instalare diagrama de Cablare

Transport: -vă Rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare. (Dacă ești din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet.Este foarte important) -Elementele vor fi livrate în termen de 7 zile lucrătoare după plata. -Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul Luxury-boutique.ro Standard de Transport maritim/China Post Air Mail/DHL/TNT/EMS. -Vă rugăm să verificați elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.Vom face o confirmare și vă va oferi o soluție.Garantie : -1 ani garanție de fabricație; -Defecte problemă ar trebui să fie depuse în termen de 10 zile lucrătoare după ce produsul este livrat; -Transport de prejudiciu ar trebui să fie prezentate în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.Contactați-ne: -Dacă doriți să plasați un ordin de mare pentru en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. -Dacă aveți nevoie pentru a comanda mai multe elemente(≥1000usd), place sa ne spui mai întâi.Ne-ar putea oferi un discount suplimentar.Feedback-ul: -Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul sau produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele. -Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi, și ne va oferi ajutor de la tine mai devreme.Vă rugăm să Rețineți: -taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în costul de transport maritim. -Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există). -Pentru clientii nostri din Brazi /India: dacă alegeți orice livrare rapida(EMS/DHL), vă rugăm să lăsați CPF numărul/Carte de IDENTITATE copie a documentului astfel încât să se asigure livrarea în mod normal.

Vă rugăm să verificați Delviz pentru produse legate de recomandare.

Soclu Universal

accesorii

Etichete: 8 gang switch panoul tactil, nintendo comutatorul de alimentare, fiul, bwart, Comutator 15a 250v, piatra de cristal, brand de lux femeie, sârmă comutator de perete, autocolant marea britanie, livolo soclu.


( 3 Rating )

Cantitate