5pcs Semn Dolar Perla Cușcă Medalion Pandantiv Bijuterii Șirag de mărgele Cușcă Aroma de Ulei Esential Difuzor Cutie Pentru Stridii cu Perle

10.80lei


Datorită influenței de echipament foto, lumina, mediu și unghiul în procesul de fotografiere, produsul poate avea mici diferențe între produsul real culoare și imagine.Vă rugăm să consultați produsul real pentru o anumită culoare.

Vom răspunde în termen de 24 de ore de lucru!Putem livra bunurile în fiecare după-amiază în Beijing timp, și livra bunuri, dincolo de cea de-a doua zi de livrare (cu excepția sărbătorilor în China).Specifice de logistică timp de actualizare se bazează în principal pe actualizarea de firma de curierat.Fiecare țară își alege un alt serviciu de livrare.Vă rugăm să așteptați cu răbdare pentru diferite ori de sosire.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți.Scopul nostru este de a oferi top-nivel de servicii pentru clienți, și serviciul nostru pentru clienți sunt întotdeauna de partea ta pentru a rezolva orice probleme pentru tine.Suntem foarte recunoscători pentru 5 stele feedback-ul pozitiv.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.Vă mulțumesc foarte mult.

De rambursare și a Reveni vă Mulțumesc foarte mult pentru alegerea VIYVES, oferim 7 zile de returnare de servicii: 1. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați imediat.Acceptam retururi sau schimburi în termen de 7 zile de la primirea, păstrați produsul în starea inițială și se angajează costul de transport maritim de unul singur, ne va procesa cerere de retur de la primirea produsului returnat. 2. Dacă primiți produsele cu defect, vă rugăm să ne contactați imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci o rambursare completă va fi emis cu cel original metodă de plată. 3. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Etichete: foto medalion, medalion cu p, aroma de bijuterii, negru cz colier, șirag de mărgele pandantiv colivie, cusca pandantiv, difuze colier, bronz antic medalion, cutie pandantiv, rama masca.


( 1 Rating )

Cantitate