Transport gratuit Cupru Crom Cascada Baie Robinet Bazinul de Baie Caldă și Rece Mixer Alamă Toaletă Apăsați torneira YT-5008

138.40lei


torneira

Robinet Bazin,Bazinul Mixer,Bazinul Robinet

Material:alama

1. Durabil, solid, alama material Bazinul Robinet

2. Fivw ani garanție împotriva fabricarea defecte Bazinul Robinet

3. ISO9002 standerd timpul fabricate Bazinul Robinet

4. De înaltă calitate cartuș ceramic Bazinul Robinet

5.Picurare și Gratuită a Cartușelor de Netedă și de Lungă durată Funcționare Robinet Bazin,bazinul robinet

6.Gaura Robinet De Configurare Bazinul Robinet.bazinul mixer

7.Banda de instalare este Montat Deck, este foarte ușor pentru a instala Bazinul Robinet

8.Completați cu Furtunuri de Apă, Set de Fixare și Accesorii robinet

9.loc potrivit: baie chiuveta.mixer

> Plata

Vom accepta ESCROW.

> Transportul și condițiile de Obicei, transportul poate fi aranjat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.Fiecare element poate fi expediate dacă plata primită înainte de ora 5:00 p.m.în fiecare zi.E-Mail timp de tranzit este cel mai bun estimat, dar nu garantat.Ca timp de tranzit variaza.Cumpărătorul este responsabil pentru transportul retur. > Contactati-ne Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi,vă vom răspunde cât mai repede.Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră prin e-mail, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email pentru răspunsuri. >Feedback vom descrie elementele fel de bine ca noi.Dacă am omis ceva, vă rugăm să ne anunțați.Vă rugăm să e-mail-mă înainte de a părăsi feedback-ul dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem lucra.Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.

Etichete: delta epocă robinet, robinet de bucatarie, robinet, tablă de cupru, robinet chiuveta, Peugeot 5008, caldă robinet din alamă, mare bazin robinete, Sistem De Duș, robinet vechi.


( 2 Rating )

Cantitate