Abajur Numai Retro Edison Metal Cușcă De Sârmă În Formă De Agățat Pandantiv Umbra Lumina Candelabru Lampă Capac, Fara Bec

15.64lei


Descriere:

Caracteristică:

Ecofriendly Industriale Minimalist Sârmă Accent Lampa de Paza - Construit cu cabluri de metal, care face un industrială cușcă, și ușor de instalare cu șurub reglabil deschidere.

Acest lucru este cu siguranță un ochi prinderea piesa accent la orice punk abur industrial decor cu rugina de finisare și aromă de epocă, ușor universal se potrivesc pentru aproape toate mediu de bază șurub prize.

Prezentat într-un stil fermecător, acesta va fi o alegere minunata pentru atingerea obiectivelor tale de moda dorit și funcțională are nevoie de casa ta.

Perfect pentru camera de zi, sala de mese și mai mult, aceste Industriale stil lampă de tavan nuante sunt o modalitate foarte bună de a adăuga unele stil retro pentru orice cameră în casa ta.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Material: Metal Fier

Dimensiune: φ20 x H21cm

Culoare: Ca imagine arată

Pachetul Inclus:

1 x Retro Lumina Cușcă (cablu, titularul de lampă și de lumină nu este inclus)

Etichete: etsy sputnik candelabru, inoxidabil sârmă, verde nuanțe de lumină, aplicatiile abajur, umbra, mare abajurul acoperi, pandantiv lumina cemente, lampă de masă, lampshad, alb lampă capac.


( 2 Rating )

Cantitate