Lumina solara în aer liber Strada Ghirlanda de Lumini de Crăciun G40 Edison Sticlă Solară Bec LED Lampa Solara Șir de Gradina Solare Lumina 5/7.6 M

128.50lei


SFAT

Toate luminile navei cu becuri, 10LED cu 10 becuri, 25LED cu 25 de becuri.Dacă prejudiciul este pe drum, ne va fi responsabil pentru reexpediere.Vă rugăm să fiți siguri că vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita deteriorarea.Dacă aveți nevoie pentru a achiziționa suplimentare de înlocuiri, puteți cumpăra de la link-ul de mai jos.

Lumina solara în aer Liber, Grădină Lampa Solara Ghirlanda G40 Edison Bec de Sticlă Solară Lumina LED-uri în aer liber De Crăciun Iluminat 5/7.6 M

Parametru despre 10LED: Panou Solar:5.5 V 1.5 W G40 becuri cu LED-uri:10BUC Curent de lucru:

Ambalaje de garantare

Ce pot face pentru tine?Fotografii de la cumpărători

Instalat pe acoperiș

Instala pe copac

Pentru veranda

Umbrela lampă de iluminat și de partid

Caracteristică:

1. ALIMENTAT cu energie SOLARĂ: Aceste LED alb cald șir luminile sunt alimentate de soare, economisirea de bani și de energie în energie electrică.Include un acumulator reîncărcabil Litiu-Ion. 4-8 ore de încărcare poate oferi pana la 16 ore de timp de lucru.Mare de panouri solare pot fi montate pe un perete sau de a folosi o miza pentru montare în sol.(Vă rugăm să apăsați comutatorul pornit/OPRIT înainte de încărcare.) 2. DURABIL INTERIOR/ EXTERIOR LUMINI ȘIR: Împodobită cu 10/25 piese de înaltă calitate LED-uri de bile pentru a proteja de lumina din apa de ploaie și rupere, cu 50.000 de ore bec viață, longevitate este garantat.Ușor de utilizat și perfect pentru terasa, foisor, veranda, punte, grădină, balcon, nunta, petrecere sau oriunde în aer liber de decorare. 3. UIMITOR de ILUMINAT 4 MODURI: Ia vie cu fabulos varietate de patru moduri de iluminat conceput pentru a te linisti in fiecare stare de spirit, echilibru PE; lent flash,flash rapid și pulasting flash.Perfect de iluminat decor pentru o distracție umplut de seara! 4. REGLABIL PANOU SOLAR: puteți ajusta pur și simplu panou solar unghi (120 de grade) pentru a vă bucura cel mai bun de încărcare solară efect și optimă expunerea la soare. 5. Cu DUBLĂ ÎNCĂRCARE OPȚIUNI: 25LED stil, cu o primă 5.5 V/1.5 W panou solar și un port USB de încărcare, nimic nu poate merge prost!Oferindu-vă două opțiuni interesante pentru a alege de la, 8 ore timp de incarcare pentru panouri solare și 4 ore pentru incarcator USB.(10LED doar pentru încărcare solară,nu USB port de încărcare) 6. GARANȚIE: oferim 1 an garanție de calitate.Susținută de o garanție de 100% satisfacție (cu excepția becurilor).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă de calitate, va vom furniza cele mai bune servicii post-vânzare. 7. NU vă faceți GRIJI:puteți cumpăra becuri ca un înlocuitor de la magazinul nostru, atunci când, accidental, rupe-l.La 18650 baterie reîncărcabilă poate fi, de asemenea, ușor de găsit în piață, și după câțiva ani, puteți să-l cumpere ca un înlocuitor, după câțiva ani de scurgere a bateriei.

Parametru de 10LED:

Panou Solar:5.5 V 1.5 W G40 becuri cu LED-uri:10BUC Curent de lucru:

Parametru de 25LED:

· Panou Solar:5.5 V 3W · G40 becuri cu LED-uri:25PCS · Curent de lucru:

Produsul protejează funcția:

De încărcare a proteja:tensiunea bateriei ar ține la 4,2-4,25 V după încărcare și de încărcare-ar fi oprit odată ce tensiunea este mai mare,astfel încât pentru a proteja circuitul de încărcare și baterie.De descărcare de gestiune a proteja:după ieșire și lumini stop de lucru,tensiunea bateriei va fi de 2,8-3,0 V,luminile nu pot lucra atunci când bateria fiind acuzat și de tensiune este mai mare de 3.3 V Supra-curent proteja:producția ar fi oprită imediat ce curentul de ieșire este mai mare decât standard.Scurt-circuit protejat:întregul sistem de putere woulb fi unul scurt-circuit se produce,are nevoie de încărcare și activarea din nou pentru utilizare.

Vezi alte produse:

Q&A:

De ce ne alegeti pe noi?

· Rambursare completă, dacă nu este la fel de descris; · Fabrica de aprovizionare,rapid de transport maritim în termen de 48 de ore de lucru; · Garantie 12 luni,dacă aveți orice probleme cu privire la produse,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,ne vom concentra pe brand și servicii; · Feedback-ul clientului este foarte important, feedback-ul Pozitiv rata este de 99%.

Când pot primi articole?

Este in stoc,toate comenzile vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare.Este nevoie de 10-20 de zile pentru a ajunge la cele mai multe țări, în condiții normale, dar transporturile internaționale ar putea fi amânată din cauza unor factori necontrolabili.Prin urmare, 100% garanție nu poate fi garantat.Rambursare completă, dacă bunurile nu sunt primite în termen de la data livrarii comenzii.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros de client,vă vom oferi prețul cu ridicata și gratuit de transport maritim expres (de exemplu DHL, Fedex...) care timpul de livrare este de aproximativ 3-7 zile (cu Excepția cazului în zone îndepărtate).Pentru picătură de transport maritim client,vă vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pune nici informațiile noastre, în pachet.

Etichete: sarcina lumini, vorbesc cort, lampa led, groot decor acvariu, biciclete lampa, led, le lumina, caravana parte, grădină de iarnă lumina, lampă solară.


( 3 Rating )

Cantitate