Comophoto Fulg de nea Crăciun Fundal Personalizate Imprimate la imprimanta unui Calculator de Vinil Fotografie de fundal pentru studio foto L-885

45.93lei


Profilul produsului:

Material: vinil

Material Greutate:120GSM.

tip: digital printing

Caracteristici: Subțiri, ușoare și portabile,unwashble,Lumina absorbant , Non-reflectorizante , de buzunar,fără sudură, scris la calculator pentru realism

Pentru: nunta, adullt, copii, petrecere de vacanță, comerciale, de muncă, anunț de afișare etc.

Un fel de memento:

Pliat transport gratuit.dar acesta poate fi rulat vas cu tub de hârtie,

deci, nu riduri,dacă puteți plăti suplimentar costul de transport maritim.este ușor și portabil, care face ușor de a fi închis pe fundal stand.

Clienții internaționali, vă rugăm să rețineți că prețul total al comenzii nu include orice taxe vamale sau taxe.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului și nu sunt incluse în factura de livrare sau total.

Ca să-personalizate

Avem, de asemenea, 5X10ft,5X8ft,5X7ft, 5X5ft,3X5ft,10x10ft,8x8ft,10x20ft de fundal pentru acest articol, Dacă aveți specifice de dimensionare are nevoie, nici de trecutul nostru pot fi comandate cu dimensiuni personalizate.Vă rugăm să ne contactați.De asemenea, putem imprima orice imagine de înaltă res pe care îl furnizează.

Am promisiunea de a oferi cele mai accesibile și la prețuri competitive, mai elegante, mai înaltă calitate fundaluri cu cele mai RAPIDE ori de răspuns de pe piata!

UN B O U T • U R • B O C K D R O P S

Nostru fundaluri sunt imprimate pe mat, puternic, durabil, rezistent la rupere vinil folosind non-poluare cerneluri și de stat de tehnologie de ultimă oră.Ele sunt suficient de portabil pentru a lua pe locație.Când ați terminat cu dvs. foto, pur și simplu se rostogolească până fondul de simplu și ușor de stocare!

Nu uitați că aceste fundaluri pot fi lavabile.dar avem o altă pânză impermeabilă fundaluri.vă rugăm să ne contactați, dacă aveți nevoie.Vă rugăm să rețineți că fiecare monitor de calculator este calibrat în mod diferit.Culorile pot fi ușor diferite în persoană.

Dacă fundalul se întâmplă să cutelor sau ridurilor, se sau atarna plat pentru 24-48 de ore.de asemenea, se încălzește cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului, atunci ea va fi din nou netedă.

Feedback-ul

Vă rugăm să lăsați-mi un 5 star feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu el atunci când primiți elemente.Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați.Voi răspunde în termen de 24 de ore și încerca meu cel mai bun pentru a reslove probleme.

Vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: fundal de iarnă, fondul congelate, winter wonderland, Fundal, crăciun fundal de vinil fotografie de fundal, photobackground, fundal fotografie lemn, fondul de craciun fereastra, fundal de zăpadă, fundal panza fotografie de crăciun.


( 0 Rating )

Cantitate