1000pcs/Pachet TE0508/1008/1508/2510/4012 Ferule Izolate Bloc Terminal Cablu End Conectorul cablului Electric de Sertizare Terminator

34.41lei


Introducerea de produse

Nume Produs: Cablu Izolat Terminale

Articol Nr: TE0508/TE7508/TE7510/TE1008 /TE1010/T E1508/TE2510/TE4012/TE6014

Tensiune maximă:150°C UI=300V

Material:Cupru Roșu

Material izolator: PVC.Nailon

Lungimea de Cupru Pur: 8-14mm

Placare: Electro-placat cu staniu

Culoare: Rosu/Galben/Albastru/Verde/Negru/Alb/Gri/Maro/Portocaliu

Caietul de sarcini

Produs Arată

Returnare și rambursare 1. Vă rugăm să ne contactați înainte de a livra comanda dumneavoastră înapoi, noi vă va spune adresa de revenire, După ce am primit pachetul , am o restituire sau de schimb la tine . 2. Returnat trebuie să fie în starea inițială.Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim. 3. Toate rambursare vor fi returnate la contul dvs. de plată , aproximativ 4~7 zile lucrătoare.Responsabilitatea și datoria 1. Am expediat doar la un confirmată și adresa destinatarului furnizate de Luxury-boutique.ro.Înainte de plătit, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. și destinatarul în Luxury-boutique.ro . 2. Costul de transport nu este inclus nici un impozit și taxă .Orice taxă și taxa este responsabilitatea cumparatorului.Cumpărătorul sau destinatarul ar trebui să suporte și să plătească toate impozitele și taxele de parcelă când coletul a ajuns în țara de destinație .Feedback-ul De feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: v bloc terminal, instrument de sertizare, conectorul electric de conectare, conectorul faston, maneta wago, inel de sârmă, de sex feminin glonț terminal, conectorului de sertizare, borna bateriei, caz conector rj45.


( 3 Rating )

Cantitate