Elastic Trage Corzi Abdominale Practicanta Vâslaș Burta Banda De Rezistență Sală De Gimnastică Acasă De Formare Sport, Benzi Elastice Pentru Echipamente De Fitness

34.58lei


Elastic Trage Corzi Abdominale Practicanta Vâslaș Burta Banda De Rezistență Sală De Gimnastică Acasă De Formare Sport, Benzi Elastice Pentru Echipamente De Fitness

Caracteristici: Picior plat pe fix, suport pentru picioare, care deține mânerul.Cu tubul este flexibil, de a face sta-up-uri.Se poate consuma de doua ori mai multe calorii decat de obicei sta-up-uri.Umăr Exercițiu Încă în picioare și picior de egalitate pe suportul pentru picioare, țineți apăsat pe mâner trageți ferm în sus și în jos.Recomandarea 15 ori fiecare, se repetă de 2-3 grup.Se poate preveni periartrita scapulohumerala, creșterea flexibilității umăr.Exerciții De Mână Amplasarea pe scaun și picior de egalitate pe suportul pentru picioare, ține în unghi de 90, trage în jurul tubului.Palmele ține pullimplement poate exerciții de brațul lui în interiorul muschilor.Exercitarea Picior Intins pe saltea de yoga, care deține pe mâner și picior de egalitate pe suportul pentru picioare.Picioarele îndoite în unghi de 90, și forța înainte.Recomandarea 15 ori fiecare.Se poate exercita în mod efectiv și puterea de talie și a musculaturii coapsei.Material: cauciuc natural, spuma Dimensiune: Aproximativ 50*25*25cm(extensible 120cm aprox.) Pachet: 1x Banda de Rezistență(2Tube sau 4Tube)

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele la client Inainte de a Cumpara, Citeste cu Atenție Textul, Va Reduce Unele Neînțelegeri, de Asemenea, Ne Va Ajuta să Crească Împreună. 1. Putem să vă asigur că produsele noastre au fost atent verificate înainte de expediere. 2. Dacă ești un Urgent Cumpărător nevoie de un element, Dacă nu puteți aștepta cu răbdare pentru China Post Air Mail pachetului, vă Rugăm să alegeți în mod Expres.dacă ați ales China Post Air Mail atunci când este amânată în transport.Vă rugăm să nu acceptați nici o restituire sau de disputa, dar am rugamintea vreau să te ajut prelungi timpii de procesare a comenzii. 3. TOATE produsele sunt disponibile după ce plătești.ususlly ne va da numărul de urmărire în Termen de 24 de ore și livrate în pachetul tău în Termen de 48 de ore.După ce pachetul pentru a trimite, acesta nu poate controla prin noi.Este foarte depinde de transportul maritim internațional, am sincer sper că puteți înțelege și să aștepte cu răbdare, dacă aveți orice întârziere, vom încerca cele mai bune noastre de a ajuta să ne spui. 4. Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. 5. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe.Despre Feedback-ul Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important, vă îndemnăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Etichete: se potrivesc dota, exercițiu machin, practicanta benzi, trupa rezista, scripete sistem de cablu, banda elast, sport top, brand sport, bar trageți în sus, exercitarea picior.


( 2 Rating )

Cantitate