EDGEV Cermet Insertii TCGT110202L TCGT110204L W Carbură de Ceramică de Tăiere CNC Strung Interne-Unelte de strungarie de Prelucrare de Oțel T1200A

100.01lei


Produse Detalii: 01.Nume de Brand: EDGEV 02.Descriere:Indexabile Cermet Plăcuțe(Metal, Ceramică Insertii Carbură) 03. ISO caietul de sarcini: TCGT110202L-W MX2020(Să substitue T1200A) TCGT110204L-W MX2020(Să substitue T1200A) 04. ANSI caietul de sarcini: TCGT21505L-W MX2020 TCGT2151L-W MX2020 05.Instrumente Material: Cermet Insertii 06.Chip Breaker:W 07.Grad:MX2020 08.Culoare: Alb 09. Domeniu de aplicare : Finisarea Semi-finisare 10. Potrivit Piesei :Ajutorul pentru prelucrare de rulmenți din oțel, oțel carbon, oțel aliat, oțel de scule cu duritate de până la HRC45 11.Locul de Origine: China, 12.Mini Comanda: 10 Bucati/Cutie 13.Net Greutate: 50g/Cutie 14.Pachetul Greutate: 80g 15.Ambalare: 10 Bucati Ambalate Într-O Cutie de Plastic /lot 16.Timp de livrare:7~15 zile 17.Disponibil sculelor: *** vă Rugăm să Atenție: prețul Unitar este de 10 de bucăți de preț, vă Rugăm să observați; ***

*Cermet Clasa Introducere

EDGEV Ti(C,N) cermet este o nouă și potențial material care are nu numai puterea, conductivitate termică ridicată și o bună stabilitate termică de materiale, dar, de asemenea, are duritate mare, roșu de mare duritate si rezistenta la coroziune de ceramică.Unic proprietățile fizice și chimice de cermet face dacă promițătoare, în special instrumente de tăiere, piese de uzură și de rezistență la coroziune pieselor.

*EDGEV Cermet Insertii Avantaje Introducere ●suprafață de Înaltă calitate pe piesa de lucru pentru finisare și semi-finisare. ●De înaltă rezistență la oxidare, duritate roșu mare și viteză mare de tăiere în uscat tăiere. ●Stabilitate chimică ridicată, Nu a construit-up de margine. ●Densitate scăzută, low-cost, ușor de operare.

Produsele Arată

Ca un excelent compozit instrumente de furnizor în China, EDGEV-a dedicat foarte mult la dezvoltarea continuă a industriei naționale, precum și prosperitatea globală.

Edgev Hardmetal Instrumente(Dalian) Co., Ltd.este un compozit instrumente de tăiere furnizor care lucrează la proiectarea, dezvoltarea, producția, comercializarea și deservirea tehnică a produselor.

Între timp, acesta acoperă o gamă largă de instrumente de tăiere și măcinare instrumente, de mare viteză de produse din oțel, cimentat carbură de unelte, ceramică, PCBN, DPC și diamant; în plus, este, de asemenea, responsabil de import și de export, după-vânzare de servicii, tehnice, de transport, precum și servicii de consultanță, toate care implică o multitudine de high-end domenii cum ar fi industria aerospațială, de fabricație de automobile și construcția de nave, generarea de energie eoliană și componente mecanice de prelucrare.Edgev în prezent este de a face mari eforturi pentru a dezvolta în mod continuu și de a îmbunătăți auto-sistem și de rețea.

Reforma și deschide în China, a atras atenția lumii și a câștigat realizări remarcabile încă de la începutul secolului 21.Cu toate acestea, dezvoltarea de unul industrializarea țării și informațiile nu pot fi separate de fabricarea mecanice.

Edgev Hardmetal Instrumente este în furnizarea de produse excelente pentru clasa întâi, producătorii de mașini-unelte de tăiere, oferind utilizatorilor cu one-stop și toate-în jurul valorii de soluții de pe piața internă instrumente și convenabil și eficient de servicii de distribuție.Produsele acoperă o gamă largă de prelucrări mecanice industrii, cum ar fi: strunjire, frezare, gaurire si slefuire de prelucrare.

În viitor, Edgev Hardmetal Instrumente va fi dedicat pentru a crea mai multe valori și servicii pentru utilizatori; între timp, se va face mari eforturi pentru a furniza mai practic, low-cost și produse fiabile pentru clienții la nivel mondial; Edgev va produce faimosul instrument de tăiere produse și în cele din urmă au produsele sale încorporată în acordul global de instrumente de tăiere a lanțului de aprovizionare.

Edgev ar dori să facă progrese cu tine împreună și să caute comună de dezvoltare.

Filosofia

Edgev Hardmetal Instrumente este implicat în popularizarea nostru de reduceri din lume.Așteptăm cu nerăbdare să posibilitatea de a avea acces la sistemul global de alimentare a mașinilor unelte.

Vom adera mereu pentru a oferi continuă creștere plan pentru clienții noștri fideli, și îmbunătăți în mod constant produsele și serviciile noastre pentru a satisface cererea clienților, în scopul de a ne adapta la condițiile de piață în schimbare.Suntem sigur de a oferi produse de primă clasă și servicii în China.

Control De Calitate

Există mulți experți care au o mulțime de experiență în instrumente de prelucrare în Edgev Hardmetal Instrumente, între timp, de înaltă tehnologie este, de asemenea, utilizate pe scară largă în societatea noastră.În scopul de a se asigura că produsele noastre între primul nivel de calitate, ne face o bună utilizare de renume mondial și echipamente de măsurare facilitate.În același timp, produsele noastre sunt sub stricta sistem de management al calității iso 9001:2008. Pentru a asigura o calitate stabilă de instrumente, vom folosi stricte de management pentru furnizorul nostru.

Orientări Tehnice

Edgev Hardmetal Instrumente oferi cu instrumentul de bază de producție, între timp, vom oferi, de asemenea, necesare, asistență tehnică și consultanță pentru utilizarea produsului pentru a rezolva problemele clienților.

F. A. Q.-Întrebări Frecvente

Întrebare: în Comparație cu alți concurenți, ce avantaje avem?

Răspuns: odată Cu dezvoltarea rapidă a industriei și mașină de piesa de lucru, materiale, oamenii au cerințe mai mari pentru instrumente de tăiere și prelucrare a strategiilor.Edgev Hardmetal Instrumente prezintă un standard mai ridicat de a se adapta la această schimbare.Compania noastra este dedicat pentru a furniza clienților cu producții satisfăcătoare.

Etichete: ego-ul cutite de strung, cutite de strung mașină, introduce ceas, 40 mm bezel insert, cutite de strung plăci, 38mm bezel insert, rama se introduce, metal, cutite de strung, cutite de strung mvvnn, manual de cutite de strung.


( 1 Rating )

Cantitate