2 BUC Moale Copa Cupa Menstruala din Silicon Medical de Calitate Lady Perioada Ceașcă de Igienă Feminină Cupă Menstruală Reutilizabilă Cupa Menstruala

37.49lei


Caracteristici:

1.Din silicon Medical de calitate copa menstrual, 0 efecte secundare, utilizarea de 12 ore.

2.Nu culisante lateral, nici un miros.

3.Nici o senzație de corp străin,reciclabile reutilizarea 10 ani.

4.Cupe menstruale ar trebui să fie sterilizate înainte de utilizare, vă rugăm să folosiți dedicat sterilizator de dezinfecție sau fierbere a apei dezinfectare.

Aspecte care necesită o atenție deosebită :

Femeile care nu are experiență sexuală nu sunt recomandate pentru a utiliza acest produs.

Nici reacții alergice nu duce la mucegai și infecții ale tractului urinar,pot fi valabile pentru toate femeile, dar fecioara folositi-l atent.

Cum de a alege dimensiunea corectă?

Marimea S: pentru femei care nu au dat naștere unui copil sau a femeilor până la vârsta de 25 de ani

Dimensiune L: pentru femeile care au dat naștere unui copil sau care au peste 25 de ani

De ce să alegeți cupa menstruala ?

De înaltă calitate din silicon medical de calitate, care este aplicată pe scară largă în îngrijirea medicală de produse, cum ar fi pentru sugari sfarcurile , catetere etc. Deoarece este toxic gratuit, în condiții de siguranță pentru a utiliza și de a liberaliza de la.

Se poate face sânge complet tăiat din aer,elimina bacteriile apar prin aer, pentru a preveni respiratia urat mirositoare, mancarimi ale pielii, alergii și de a preveni boala de departamentul de ginecologie , vă permit să experiență uscat și curat și proaspăt fără precedent.

Etichete: burta pantalon, unguent medicale, kit pantalon, produs de igienă feminină, crema vaginul, reuseable paie, menstrual tampon, cupa menstruala, cupa menstruala merula, perioada de chilotei adolescenta.


( 1 Rating )

Cantitate