Moda Negru 3D de Imprimare Ghiozdane Pentru Baieti Fete Cool Primar Student Bookbags Copii ghiozdan Rucsac Mochila Infanti

30.08lei


Despre Picătură de Transport maritim și Personalizate

01 - oferim picătură de transport maritim serivce,de asemenea, puteți trimite imagini pentru a revinde. 02 - ne puteți trimite imagini sau logo-ul vrei,putem face modele pentru tine și nu trimite la ceilalți clienți. 03-Despre transport maritim,de obicei, plecăm cu epacket transport gratuit la NE,RU,UK,FR,Ca,Ua. 04 - desigur,avem, de asemenea, poate livra cu epacket la alte țări,de obicei, este nevoie de a adăuga niște bani,vă rugăm să ne contactați. 05 - Despre en-gros,va rugam sa ne contactati,va vom oferi cel mai bun preț.

Produs Detaliate

Cumpărătorul Show

Povestea De Brand

Despre Plata si Livrare

01 - în Prezent,puteți plăti folosind Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro card de debit,WebMoney,Escrow și Transfer Bancar. 02 - vă Rugăm să termin de plată în termen de 5 zile de la comanda. 03 - Ne va livra bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce ați terminat de plată.(vacanțe poate fi prelungit) 04 - bunurile vor fi de ajuns pentru a vă în 10-50 zile lucrătoare depinde de căile de transport maritim,de destinație și de alți factori. 05 - în Cazul în care mărfurile aflate încă pe drum și achiziționarea de protecție timp va fi terminat,vă rugăm să ne contactați pentru a extinde pentru tine.

Etichete: sac de școală, simplu student rucsac, student colegiu rucsac, pachetul rucsac copii, geantă de umăr, rucsac scoala, rucsac negru, rucsac barbati, rucsac negru pentru femei, diesny rucsac copii.


( 1 Rating )

Cantitate