JIMMY JV65 Plus Portabile fără Fir Stick Aspirator 145AW Aspirație Anti-lichidare de Păr Acarianul 70 de Minute de timp a Alerga 22Kpa de Aspirație

994.05lei


JIMMY JV65 Plus Portabile fără Fir Stick Aspirator 145AW Aspirație Anti-lichidare de Păr Acarianul 70 de Minute de timp a Alerga 22Kpa de Aspirație

[Noua versiune cu rezervor de apă]:

Viața modernă, în ciuda sprijinului de aparate, curățarea și aspirarea case nu a fost niciodată ușor pentru mulți oameni.Deoarece aceste dispozitive sunt adesea voluminoase, eficiența de îndepărtare a prafului nu este mare, provocând multe inconveniente.Cu toate acestea, cu JIMMY JV65 PLUS Portabile fără Fir Stick Aspirator care vom introduce de mai jos vor face utilizatorii cu adevărat surprins de efectele pe care le aduce.JIMMY JV65 PLUS Portabile fără Fir Stick Aspirator este un nou lansat dispozitiv modern, cu multe modernă și extrem de versatil caracteristici.Utilizatorii de sprijin pentru a curăța complet toate unghere și crăpături în casă, fără a fi nevoie să efectueze în jurul valorii de încurcate incurcaturile ca și alte dispozitive convenționale de același tip.Deoarece este un dispozitiv portabil, producătorul plătește, de asemenea, o atenție deosebită la proiectarea de JIMMY JV65 PLUS aspirator destul de simplu și compact.În mod specific, greutatea dispozitivului este de doar 2.85 kg, redus cu 15% în comparație cu alte aspiratoare de mână.Prin urmare, puteți muta cu ușurință dispozitivul la orice spatiu, orice colț de stradă, fără a fi prea greoaie sau încurcate.Motorul fără perii operează cu o putere de pana la 500W cu aspirație de 145AW de a suge eficient toată murdăria de pe orice suprafață.Mai mult decât atât, în mai multe etape sistem de filtrare este, de asemenea, echipat pentru a crea un puternic multi-etapă tornadă puternică aspirație de eficiență și de filtrare de până la 99% din murdărie.În plus, JIMMY JV65 PLUS este echipat cu multi-scop filtre care elimina nu numai praful, dar, de asemenea, păr, blană, fără înfundarea ca și alte filtre.

JIMMY

JV65 Portabil Aspirator fără Fir

Aspirator si Mop În Același Timp

Patentat de mare viteză fără perii digital motor,aduce extraordinară experiență de curățare

JIMMY a auto-a dezvoltat de 55% de înaltă eficiență 100000rpm digital motor, care poate genera 145AW putere de aspirare.

O ridică cu ușurință mari și mici particule, păr, praf fin de la podea si covor.

Special echipate cu zonă separată harfloor și covor brushroll Curăță atât hardfloor și covor eficient

50mm diametru mare, moale și greu de fibre combinație hardfloor brushroll nu pot alege doar praful fin și mare de moloz, dar, de asemenea, șterge sol în praf și urme de pași.

Inovatoare dedicate covor brushroll cu nailon special lână și benzi de cauciuc material combinație, poate aduce un puternic atingeți pentru a bate praf în adânc de covor, covoare curate mai eficient.

Anti-lichidare de design de par

JIMMY a dezvoltat un pieptene de striptease, care poate separa diferite tipuri de păr din brushroll în timpul procesului de curățare, pentru a preveni eficient de companie și păr uman de a se încurca în jurul periei rotative.

70 de minute lungă perioadă de timp a alerga

8pcs 2500mAh baterie litiu pachet poate oferi 70 de minute lungă perioadă de timp a alerga.

O cheie pentru a comuta 3 diferite modul de aspirare, pentru a satisface nevoi de curățare de diferite ocazii.

Patentat dublu sistem de filtrare ciclonic pentru a proteja familia ta heaIth

Adaptarea turbo îmbunătățită calea de aer, cu puternic și neted fluxul de aer, mașină de puterea de aspirare este continuă puternic.

De înaltă eficiență filtru HEPA poate absorbi 99.97% 0,3 um particule minuscule și alergeni în mod eficient, și ușor pentru a detașa și curat.

Îndepărtează praful și acarienii de praf de pat pentru somn sănătos

La brushroll de saltea electric capul este alcatuit din nou moale benzi de cauciuc și material silicon, care poate puternic atingeți pat, elimina praful, parul de animale, acarienii, mătreață și alergeni adânc ascunse în pat bine, cu nici un rău pentru țesături.

Curat de înaltă loc cu ușurință

Echipat cu conector si tub de metal, puteți curăța cu ușurință zonele greu accesibile.

Muta praful de crăpătură prietenos

Echipat cu 2-în-1 instrument pentru tapițerie și 2-în-1 accesoriu pentru spații înguste, se poate elimina praful și murdăria de pe orice crăpătură adâncă sau mobilier.

Ajunge la zonele greu accesibile

Echipat cu o perie moale și se întind furtun, îl puteți folosi pentru a curăța cu ușurință unele greu accesibile locuri.

Greutate redusă și manevrabilitate ușoară

JV65 Plus are 65° mâner ergonomic design unghi și 1.46 kg mașină de lumina greutate, da mai puțină forță de încheietura mâinii.

Curat loc mic, nu este nevoie să se aplece peste

Mâner Ergonomic design face mai ușor de a deține și de a folosi aspiratorul, ușor curățați partea de jos a mobilierului.

Detasabila si lavabila design

Mizeria noastră cupa este detasabila si lavabila, puteți goli cupa de praf cu o singură apăsare de buton, și, de asemenea, puteți curăța cu ușurință și refolosirea-l după uscare.

De încărcare și a stoca convenabil

Fi dotate cu perete de încărcare scaun, ajuta oamenii folosesc spațiul de origine mai rezonabil și eficient.

● 55% de Înaltă eficiență Digital Motor fără Perii

100.000 de rpm digital cu motor, până la 130AW putere de aspirare și de eficiență, generează o putere de aspirare de un fir full-size de vid.

● Eficientă Simt Curat

Modul de Colectare a Prafului este dual-ciclonic cu vid gradul 20kpa, de colectare a prafului capacitate de 0,5 L și de filtrare a aerului HEPA, care dau eficiente simt curat.

Etichete: aspirator aspirator fără fir, aspirator osoji accesorii, fără fir ch, 70mai, tineco aspirator, wireless sa dau cu aspiratorul curat, jimmy aspirator, accesorii jimmy jv65, vid jimmy jv83, jimmy jv85 pro.


( 3 Rating )

Cantitate