Fitness Aerobic Pas Reglabil Non-alunecare de Cardio, Yoga Pedala pas cu pas sală de Gimnastică Antrenament Exercițiu de Fitness Aerobic Pas Echipamente 100KG

97.05lei


Fitness Aerobic Pas Reglabil Non-alunecare de Cardio, Yoga Pedala pas cu pas sală de Gimnastică Antrenament Exercițiu de Fitness Aerobic Pas Echipamente 100KG

Caietul de sarcini:

Material: PP

Culoare: Negru + Galben

Suport Greutate: 100KG

Caracteristică: pas cu Pas Reglabil Inaltime (10/15cm)

Mărime completă: 68 x 28 x 15 cm / 26.77 x 11.02 x 5.91 în (aprox.)

Caracteristici:

● Dispune de un non-alunecare armat de acoperire.

● Asigura o prindere fermă pe podele, în timp ce, de asemenea, ajută pentru a minimiza zgomotul în timpul antrenamentelor.

● Potrivit pentru începători și profesioniști de toate vârstele și nivelurile de fitness la domiciliu sau în sala de gimnastică.

● Excelente pentru arderea grasimilor, tonifierea, stabilitatea de bază, îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și a forței musculare, creșterea rezistență, coordonare și echilibru.De asemenea, perfect pentru exerciții de reabilitare.

● Două reglabil pe înălțime niveluri, puteți crește în mod constant pas de antrenament pentru a se potrivi.Alegeți dintr-o ridicat o înălțime de 10 cm pentru a obține ai început sau face mai dificilă cu un 15cm inaltime.

Pachetul Inclus:

1 x Stepper Aerobic (alte elemente NU sunt incluse)

Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați pentru soluție.Sper că o zi bună!

Notificare:

- Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

- Vă rugăm să ia în considerare dimensiunile reale în listă ca imaginile sunt, în general, extins pentru a afișa detalii.

S - ar putea să fie o mică diferență de culoare din cauza la monitor, aparat de fotografiat sau de alți factori, vă rugăm să consultați element fizic.

- Din cauza a diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

{infomodule}

Etichete: se potrivesc dota, mini stepper, accesoriu yoga, contra pas, pas cu pas, exercițiu pas, panou de control pentru mach3, pedala de antrenor, pas pas de fitness, platforma de lucru pas.


( 1 Rating )

Cantitate