2020 din Lemn de Simulare Camion de inghetata Masina de inghetata Mini Alimente de Joacă pentru Copii, Casă de inghetata Jucarie Cadou pentru Fete

83.00lei


Lemn de simulare de inghetata masina de inghetata de joacă pentru copii, casă înghețată băieți și fete jucărie cadouri Produs material: lemn

Dimensiune produs: 30*22.5 cm

Greutate produs: aproximativ 0,6 kg

Produs ambalaj: cutie/opp sac

Varsta potrivita: peste 3 ani

Caracteristici Produs:

1. Lemn de înaltă calitate, greu și fixați-rezistent.

2. Colțuri netede, de îngrijire pentru mâinile copilului.

3. Simula casă de joacă pentru a spori competențele sociale ale copiilor.

Detalii spectacol:

Simula o casă de joacă, magazin de înghețată, înghețată, cuțite, sucuri, etc., joaca-te cu prieteni buni și de a spori prietenia.

Magazin de funcționare.Clienții încep a comanda produse alimentare, în conformitate cu cerințele clientului, casierul începe să ia bunurile, și în cele din urmă casier începe să numere banii, clientul este superficială și experiență distractiv de a deschide un magazin.

Model de potrivire.Potrivit umbrire model, copilul poate potrivi forma și modelul de a-și exercita coordonarea mana-ochi capacitatea copilului.

Etichete: inghetata camion de jucărie din lemn, jucărie gheață, bucatarie copii, mini camioane alimentare copii, masina de inghetata acasă gelato, bucătărie valiza, inghetata plat, vintage set bucatarie barbie, bucătărie de jucărie din lemn, alimente trailer.


( 2 Rating )

Cantitate