Marimea M/L Refolosibile Lavabile Axilei Axila Sudoare Tampoane Parfum Absoarbe Sudoare T-shirt Forma Sudoare Tampoane

15.38lei


Caracteristică:

Sub Brațul Excesul De Transpirație Căptușit Lenjerie

Un bine conceput reutilizabile în top dotate cu sudoare dovada axilei tampoane

Acest hotel confortabil în top este proiectat pentru a fi purtat cu încredere în fiecare zi pentru a scuti de rușinea de sudoare înmuiate în brațe.

Super material absorbant asigură că sub braț transpirația nu eliberează pe articole de îmbrăcăminte exterioară.

Sudoarea dovadă în partea de sus este proiectat pentru a fi purtat pentru toate ocaziile de la locul de muncă la sport la casual la formale.Materialul este foarte subțire și moale, și este proiectat pentru a fi insesizabil atunci când purtat.

Dimensiuni:

Marimea M sub circumferinta: 29CM, manșetă latime: 13CM, lungime: 29CM, poate fi întins la 48CM * 2, potrivit pentru persoanele sub 137lb.

Dimensiune L sub circumferinta: 32CM, manșetă latime: 14CM, lungime: 30CM poate fi întins la 54CM*2, potrivit pentru persoanele sub 160lb

Instrucțiuni de spalat

Se spală la 30 de grade se spală

Tesatura spandex și nailon

Pachetul include:1xUnderarm Sudoare Pad

Notă:

Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: axila sudoare, 212 parfum, perfum, geanta prada, de sex masculin sudoare underarm, tampoane, perfum femei, parfum original de sex masculin, hârtie absorbant, torbon, cat lynx.


( 1 Rating )

Cantitate