10BUC Hollow Out Dantelă Hârtie Fluture Floare-Fereastra Dantelă Retro Decor Autocolant DIY Scrapbooking Eticheta Album Papetărie Autocolante

20.57lei


1 Buc Tubulare Ajurata dantelă bandă washi DIY decorare scrapbooking planificator de bandă de mascare bandă adezivă kawaii papetărie

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

STILURI: Acest produs are o varietate de stiluri,cum ar fi rotunde,batista,fereastra,usa,dantelă,flori,care sunt toate foarte frumoase.

AMBALARE: Fiecare stil de ambalare conține 10 piese,fiecare dintre care are o schimbare,care poate arăta tema de modele bine.

ACCESORII: produsul este frumos ambalate,cu un stil retro exterior și un pad de hârtie în interiorul pentru extragerea ușoară atunci când doriți să le utilizați.

MATERIAL: Acest produs este realizat de artă la nivel de hârtie materiale cu un nivel ridicat de măiestrie,foarte meticulos de producție,iar modelul este, de asemenea, foarte frumos.

UTILIZATE pe scară LARGĂ: Poate fi folosit ca tort covoare,produse alimentare pad,loc pe tăvi,în vaze de flori,ambalaj mici cadouri,invitații de nuntă,carduri de a face,proiecte de artizanat și album de proiecte...

piese de decor,Geam grila flori,ceai consumabile partid

Descriere:

Aceasta este o dantelă de hârtie de ambalaj cu 10 dantelă hârtie piese care pot fi utilizate pe scară largă ca un decor.

Tip Produs: Dantelă Hârtie de Ambalaj

Dimensiune: Aproximativ ca imagine arată

Material: Hârtie

Culoare: Alb

Pachetul Include:

10 * Dantelă De Hârtie"

Notă: vă Rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Din cauza diferenței între

diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc.

Etichete: autocolant xsr, abstracție decorative bandă adezivă, dantelă bandă de hârtie, adeziv decor banda, autocolant xj6, bandă washi, washitap, autocolant yamaha, morcov decorative bandă adezivă, bandă adezivă decorativă bandă adezivă.


( 1 Rating )

Cantitate