Silicon/Bumbac Body Cu Brațul Vagin Bodysuit Realist Silicon Sani Crossdress Hip Enhancer Shemale Transgender 4G

1 759.34lei


Culoare 6colors disponibil Chiar și aceeași culoare poate afișa ușor diferite pe diferite ecrane, dorindu-ți să înțelegi

Stretching: poate fi întins până la 150%

mărimea de 100% de Brand nou simt confortabil!Stretching: poate fi scrobite la 150% de Culori: culoarea 1 culoarea 3 Material: silicon Medical Cupa: D G ceașcă

Oferim, de asemenea, să adăugați un fermoar pentru gratuit.Dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să ne contactați. (ps: Adăugarea unui fermoar poate face silicon mai ușor de deteriorat.Deoarece fermoar este ușor să cadă.Pentru că de silicon are o extensie, fermoarul nu se extinde.Deci, noi nu recomandăm să adăugați un fermoar)

Cum de a purta?Poartă la gât este recomandată, deoarece silicon se intinde bine.Roll-up marginea gâtului.Apoi se aplică un strat de pudra uniform pe corp, în poartă, nu-forța de rupere, uzura încet. (Bucurați-vă de acest strânse proces.)

--4. Pachetul pungă de Plastic în interiorul, desene animate casuta din afara; Privat de ambalare, mijlocii cutie. --5. Dacă aveți nevoie să adăugați păr, vă rugăm să ne contactați și să plătească încă 30$. --6. Acest produs este potrivit pentru barbati îmbracati in femeie (CD), Transgender (TG), Travestit (TV), Drag-Queen (DQ). --7. Siliconul este foarte moale și ușor de curățat de mână-spălare, vă rugăm să se usuce în aer la temperatură normală. --8. Comanda dvs. va fi livrat la tine prin EMS sau alte expres în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.Transportul costă de obicei 5-20 de zile, vă rugăm să așteptați cu răbdare.De obicei, putem livra în întreaga lume, vă rugăm să contactați proprietarul pentru gratuit.Dacă aveți orice întrebări cu privire la produs (fizic poze, culori, dimensiuni, etc.), puteți să ne contactați și vă vom oferi un răspuns satisfăcător.

Etichete: silicon bodysuit sân, doamna silicon bodysuit, fisting brațul silicon, tampoane din silicon braț, latex crossdress bodysuit, fals piept pentru barbati îmbracati in femeie, pentru transsexuali, vaginul pant, piept de silicon, piept de fals.


( 0 Rating )

Cantitate