WhatsMiner e Nou Asic BTC BCH Miner M30S 88T cu PSU este Mai bună decât M20S M21S Antminer S17 + T17 S9 Innosilicon T3 T2T Ebit E12

45 869.85lei


descriere produs:

Transport listă:

1. WhatsMiner M30S 88T Cu PSU ---------1 BUC(Nou) 2. Cablu de alimentare ------------------ 1 PC-ul de afișare Produs: notă:

Prețul de mașini miniere de multe ori variază în funcție de variabile, cum ar fi cursul de schimb, phantom moneda prețurilor, și de rețea de dificultate.Nu se accepta cereri de rambursare sau de returnare.

După-vânzare de servicii:

1. Datorită speciale marfa, nici o restituire sau de returnare sunt acceptate la livrare

2. Din cauza fluctuațiilor de piață, prețurile produselor pot fi ajustate în orice moment după cumpărare.Nu ne asumăm obligația de notificare prealabilă și de compensare a prețurilor.

3. Folosit aparatul va garantam putere și parametrii de putere, dar aspectul nu este garantat.Vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.

service în garanție:

1. 90 de zile de la data expedierii

2. Dacă este o garanție politică, un defect miner poate repara gratuit; după perioada de garanție, aparatul trebuie să plătească pentru reparații în funcție de situația reală.

3. Următoarele evenimente vor anula garanția: primul Client elimină/inlocuieste orice componentă de sine; daune cauzate de fulgere sau de tensiune supratensiuni; ars piese de pe un vagabond bord sau cip; minerilor/circuite/componente se infiltreze din cauza condiții de umezeală Sau de coroziune și deteriorare.

4. Plătească taxele de transport maritim, atunci când de transport maritim piese de schimb în perioada de garanție

5. Dacă aveți orice întrebări la primirea coletului, vă rugăm să comunice cu servicii pentru clienți.

livrare : 1. Transport gratuit default DHL 2. Despre declarația de valoare: 1KG--2KG -------15USD 2KG--8 KG-----------35USD 8 KG ---20KG-------------50USD 3.Cerințe speciale, vă rugăm să contactați clientul.

Etichete: btc miner, ethereum miner, antmin, asic, d3 miner, eth miner, antmin s9, asic miner, antminer s17, innosilicon miner.


( 0 Rating )

Cantitate