Întinde Canapea Acoperi Huse Elastice All-inclusive, Canapea Caz pentru Diferite forme Loveseat Canapea Scaun L-Style Canapea Caz

24.08lei


CARACTERISTICILE PRODUSULUI

- De înaltă densitate tesatura protejează canapea de neașteptată petele. - Ecran de imprimare tehnologia utilizată pentru culoare puternica rezistenta. - Tesatura elastica pentru o aplicare ușoară. - Bandaj și burete de design bar oferă se potrivesc perfect și non-alunecare grip. - Disponibil în diferite culori și modele de design pentru a se potrivi în orice interior. - Pot fi folosite la domiciliu, hotel sau la evenimente speciale. - Vine în 4 dimensiuni, se va potrivi diferite canapele și canapele. - Complet lavabil la mașină.

Ghid Marimi

Vă rugăm măsura dimensiunea de canapea cu atenție.Ține cont de cotiere prea.Dacă nu luați în brațe în considerare, canapea capacul nu s-ar potrivi pe canapea. 1. Pentru o singură canapea locuri de acoperire, lungime de canapea ar trebui să fie în termen de 90-140 cm 2. Pentru canapea cu Două locuri de acoperire lungime de canapea ar trebui să fie în termen de 145-185 cm 3. Pentru o canapea de Trei locuri de acoperire Lungime de canapea ar trebui să fie 195-230 cm 4. Pentru Patru locuri, canapea de acoperire lungime de canapea ar trebui să fie 235-300 cm 5.Pentru sectionale sau canapea de colt, ne-ar sugera achiziționarea de 2 capace.Dimensiunea de acoperire va depinde de lungimea de AA, BB și CC linii.De exemplu: Dacă AA=200 cm, BB=160 cm, atunci ar trebui să meargă pentru 1 PC canapea de trei locuri se acoperă și 1 PC canapea cu două locuri de acoperire.

Pașii pentru Instalarea Acoperitoare

Pasul 1: Găsiți eticheta de pe acoperitoare.Loc de acoperitoare de pe canapea, astfel că eticheta se duce la partea din spate a canapea.Pasul 2: Răspândirea materialul uniform pe canapea.Regla centrul de acoperitoare între brațe.Tracțiune burete alb cilindri în spații între perne.Acest lucru va forma capacul de pe canapea și vă va ajuta în păstrarea tesatura forma echipat.Pasul 3: Acum înclinați canapea în sus și cravată legăturile elastice strans.Încercați să trageți în față și în spate, precum și atât partea leagă împreună.Pasul 4: Trage tot materialul în exces și tuck-l strâns în cutelor dintre cotiera si scaun.Pasul 5: se pune perne sau perne pe canapea acum și relaxați-vă!

Notă

1. În Manualul de Măsurare, o eroare de 1-4 cm este acceptabil. 2. Dacă doriți să modificați produs din cauza dimensiunea greșit, atunci vă rugăm să ne contactați. 3. Rapida si transport gratuit nu înseamnă că nu va trebui să plătească suplimentar personalizate. 4. Canapea sau acoperi dimensiune pentru diferite țări nu este același lucru.Vă rugăm să face cercetare propriu-zisă și le măsura cu precizie înainte de a cumpăra. 5. Pe distanțe lungi de călătorie s-ar putea face produsul pic îndoite sau creasy.Dar acest lucru nu va afecta calitatea și utilizarea produsului. 6. Noi nu oferim ambalaje de vânzare cu amănuntul de servicii.Dacă sunteți de cumpărare produs pentru scopuri comerciale sau să-l prezinte ca un cadou, vă rugăm să ia în considerare ambalaje la sfârșitul anului. 7. Deoarece utilizarea de diferite monitoare, imaginea nu s-ar putea reflecta culoarea reala a produsului.Cu toate acestea, putem garanta că stilul va fi la fel, așa cum se arată în imagine.În cazul în care, veți găsi nici o dificultate în timp ce utilizați site-ul nostru sau plasarea unei comenzi, vă rugăm să ne contactați.

Avertizare

- Evitați utilizarea de înălbitor pentru spălarea acoperă - Se spală cu apparels sau haine au culori similare.

De transport maritim și de Rambursare

1. Ne trimite toate comenzile în termen de 5 zile, din cauza unor controale de securitate de Luxury-boutique.ro.La data de livrare poate fi prelungit din cauza sărbătorilor. 2. Produsul va fi livrat la tine în termen de 10 la 60 de zile.Pentru țările din care vom primi mai puține comenzi, timpul de livrare va fi de 120 zile. 3. Noi afirmăm că avem responsabilitatea de a fi responsabil pentru nici incorecte livrare și probleme de calitate în produsul. 4. Compania nu va fi responsabil pentru plata oricăror taxe vamale pentru țara de destinație. 5. Informațiile necesare, inclusiv adresa, codul poștal, numărul de telefon și numărul de mobil ar trebui să fie complete și corecte. 6. Pentru orice rus național de client, vă rugăm să furnizați numele dvs. complet pentru a finaliza livrarea de bunuri. 7. Pentru en-gros, dealeri, este recomandat să contactați-ne direct pentru mai bune preturi precum și reduceri de transport. 8. China Post Aer Înregistrat Mail este folosit pentru transportul de mărfuri în Statele Unite, Europa și alte părți ale lumii.De obicei, durează de la 15 la 45 de zile lucrătoare pentru a livra expedierea dvs. pentru tine.Dacă achiziționarea totală depășește 180 de dolari, EMS sau DHL va fi responsabil pentru livrarea produselor.Dacă aveți un transport preferat, vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați.

Se întoarce

Am asigurați-vă că pentru a verifica toate elementele înainte de expedierea lor la tine.În cazul în care un element este deteriorat în timpul transportului sau la livrare, nu ezitați să ne dea un apel și să ne anunțați în următoarele șapte zile.Noastre servicii dedicate clienților echipa după verificarea comenzii, fie va trimite un înlocuitor de comanda gratuit sau returna banii.Satisfactia clientului este principalul nostru motiv.

Despre Feedback-Ul

Feedback-ul clientului este extrem de important pentru compania noastră; vă rugăm să furnizați feedback-ul după fiecare livrare.Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul furnizat, asigurați-vă că pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și rata de noi.În cazul în care nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face toate eforturile pentru a rezolva.Aștept un răspuns de la noi în termen de 24 de ore cu o explicație și scuze.Ne-ar aprecia dacă ați putea comunica cu noi înainte de a scrie feedback-ul negativ.

Etichete: acoperi canapea stretch, scurt huse de canapea, scaun canapea înveliș de design, scaun de acoperire pentru, întinde universal canapea acoperi, acoperi canapea, întinde universal huse de canapea, canapea acoperi canapea, chineză perna, întinde acoperitoare scaun.


( 1 Rating )

Cantitate