Deformarea Parkour Pantofi Patru Roți Runde De Pantofi Sport Cu Role Patine Pantofi Unisex Deformare Pantofi Cu Role Patinaj Pantofi

296.94lei


Deformarea Parkour Pantofi Patru roți Runde de Pantofi sport cu Role Patine pantofi unisex Deformare Pantofi cu Role Patinaj Pantofi pentru Adulți Copii

Caracteristici:

1. Practic Butonul: pantofi caracteristică unică buton invizibil pentru a preveni deschiderea accidentală.Și există un buton de pe partea din spate a pantofului, apăsați-l și roata se va deschide.Apăsați și țineți apăsat butonul, apăsați rotița în placa de jos și eliberați-l.

2. Confortabil de purtat: pantofi caracteristică superioară a piciorului structura pad pentru a proteja în mod eficient de toc și de a face pantofi mai confortabil de purtat.

3. O gamă largă de Aplicații: pantofii sunt elegant și rece, și deformarea pantofi sunt mari pentru patinaj, petrecere, disco, dance, de naștere, de Crăciun.

4. Ușor de Transportat: Mici și ușoare, ușor de transportat, gratuit pentru a instala pe pantofi plat, Elimina hassle de a transporta și de asamblare.

5. În condiții de siguranță și Practic: pantofii au un bun echilibru, astfel încât să puteți controla cu ușurință corpul este centrul de greutate, iar pantofii sunt sigur de utilizat și ușor.

Caietul de sarcini:

Nume: Deformare Pantofi De Patinaj

Roata material: ABS

Roți: PU roata

Singurul material: EVA + cauciuc

Dimensiune: 31-43

Purtătoare de greutate: 300 kg

Aplicabile gen: masculin/feminin

Lista De Ambalare:

1 x Rola Pantofi

Frecvente metode de rezolvare a problemelor:

1.Comutatorul este blocat și nu poate fi rotit: instrumentul poate fi introdus în marginea gaură circulară a comutatorului pentru a scoate comutatorul.

2.Comutatorul nu poate fi deschis: Verificați dacă roata este fixată prea strâns.Dacă roata este prea strâns, înlocuiți roțile din stânga și dreapta

3. Roțile nu sunt la locul lor: a curăța de impurități în suport, se adaugă un lubrifiant de frecare părți și întreruperi între paranteze.

4.Roata nu se închide automat și apare: apăsați partea tijei de legătură între roțile din spate pentru a face poziționare pin complet fixează în locaș.

Note:

1.La deschiderea și închiderea roata, vă rugăm să asigurați-vă că direcția indicată de săgeată este în poziție verticală, apoi atingeți comutatorul cu o anumită forță (instantanee forță de impact).

2.Direcția indicată de săgeată nu este vertical de blocare.Aceasta este starea de blocare de siguranță.Starea blocat nu se poate schimba roata.

Etichete: de sex feminin de funcționare, bărbați adidas, jordan, e skate, nike vapormax, pantof casual sport, oamenii yezzy, massag cu role, converse din piele, pânză groasă de sac.


( 2 Rating )

Cantitate