Oversky MXL-RX62H V2 RC Avion Receptor Integrat cu Dual Servo pentru Frsky DS-MX DM-S2 FUTABA SFHSS

128.50lei


Oversky MXL-RX62H V2 Receptor Integrat cu Dual Servo pentru Frsky DS-MX DM-S2 FUTABA SFHSS

La MXL-RX62H V2 Seria de receptoare este un nou receptor compatibil pentru mini avioane.Se integrează cu 2 liniar servo, 2 independent interfețe de ieșire, un built-in 3A periat ESC interfață de ieșire și unul brushless ESC semnalul de interfață.

Descriere:

Nume de Brand: Oversky

Număr articol: MXL-RX62H V2 Dimensiuni: 24.5*22.5*8.0 mm (cu excepția cablului de alimentare si antena) Greutate: 3.5 g (inclusiv cablul de alimentare si antena) tensiune de Lucru: 3.0~5.0 V CYRF6936 versiune hardware: compatibil cu SMX/2; CC2500 versiune hardware: Compatibil cu Futaba SFHSS, FRSKY-D8.

Cum de a începe built-in perie ESC: atunci Când receptorul este pornit, built-in perie ESC este blocat, și-a construit în perie ESC poate fi activat numai atunci când clapeta este în poziția cea mai joasă.Atunci când receptorul verifică mai întâi că accelerația este împins în poziția cea mai joasă, LED-ul roșu va clipi pentru a indica faptul că built-in perie este deblocat și poate fi activat.Dacă clapeta nu poate fi deblocat, verificați dacă partea inferioara a clapetei de accelerație este inversat sau accident vascular cerebral nu este suficient, apoi modificați setarea clapetei și încercați din nou pentru a debloca și de a activa built-in perie ESC.

SMX/2 și FRSKY-D8 Obligatoriu: Dacă semnalul nu este primită în termen de 10 de secunde după ce receptorul este pornit, receptorul intră bingding modul (LED-ul se schimbă din slow flash pentru rapid flash), apoi urmați instrucțiunile de emițător pentru a lega .Când bingding succes, LED-ul ajunge în slow flash, și atunci când este primit un semnal, LED-ul este întotdeauna pe.

Futaba SFHSS Obligatorii: 1) Setați Futaba transmițător în SFHSS modul, apoi opriți. 2) Conectați bingding cablu pentru TOȚI și Reverse TOATE terminalele, apoi porniți receptorul pentru a intra în modul de legare (LED-ul se aprinde intermitent). 3) Porniți Futaba transmițător, și bingding este de succes atunci când LED-uri pe receptor modificări la flash de lumină constantă.

Ambalarea Incluse:

1x Oversky MXL-RX62H V2 Receptor Integrat cu Dual Servo

Etichete: rc gaz avioane, futaba receptor universal, rc servo, receptoare frsky, dsmx, heli rc receptor, 4px futaba, receptor frsky 9, receptor frsky flysky, servo.


( 2 Rating )

Cantitate