316L din Oțel Inoxidabil Forma de Ou Mingea Targă de sex Masculin Castitate Colivie Inel de Penis Jucarii Sexuale Pentru Barbati Gay BDSM Restricții PenisBelt Dispozitiv

75.29lei


ESTE MAI MULT O ARTĂ DECÂT O CUȘCĂ!Sa forma de ou este stralucitoare ca o bijuterie, de așteptare pentru tine să-l ia acasă. ---Aventuros inovare design face cușcă mai drăguț și obraznic. ---Ghimpată inel oferă destul de stimulare și te face în imposibilitatea de a scăpa în același timp.(Dacă nu-ți place ghimpată inel,puteți să ne contactați, din oțel inoxidabil tip poate oferi fără ghimpată inel.) ---În formă de ou de design nu va face pantaloni arata bombat când îl porți. ---Puteți să-l purta în fiecare zi, se poate proteja intimitatea bine!Material: 316 Otel Inoxidabil/plastic Cușcă de mărime și dimensiune inel: vă rugăm să consultați imaginea.Întregul set include: 1 cușcă,1 inel,1 build-in de blocare(cu 2 chei).Notă: otel inoxidabil tip nevoie de o șurubelniță Phillips, dar nu ne-am oferi,aveți nevoie pentru a pregăti singur. (De fapt, este peste tot, în fiecare familie)

Etichete: al meu jucării sexuale, sex gay, jucărie sexuală, bdsm jucărie, găină cock cage, de sex masculin fraier, erotic penis inel, sex stroker, peni inel, castitatea cușcă ht.


( 5 Rating )

Cantitate