Accesorii Bicicleta din Spate, Coada de Lumină Lampă în aer liber, Biciclete USB Reîncărcabilă

30.38lei


Caracteristici:

*Bicicleta din Spate Biciclete Coada Lumina Lămpii 120LM COB LED USB Reîncărcabilă Stop

*100% de brand nou și de înaltă calitate

*Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza

*IPX6 de Performanță Impermeabil --- garnituri de Cauciuc protejează împotriva loviturilor și de a lucra bine în zilele ploioase.

*USB reîncărcabilă 600 mAh --- Economisiți timp pentru a înlocui bateriile săptămânal.NU a deșeurilor de bani pe baterii din nou.Acestea pot fi costuri de pe computerul dvs., puterea ta de banca sau orice dispozitiv cu un port USB.

*Usor de instalat --- asamblare Rapida in cateva secunde fara unelte.Atașați aceste biciclete de siguranță lumini de oriunde, e.g.pe post scaun, casca si rucsac, sau oriunde pe rama cu cele furnizate de benzi de cauciuc.Operațiunea este, de asemenea, ușor.Apăsați butonul pornit / oprit timp de trei secunde și veți obține un solid roșu.

Caietul de sarcini:

*Optional tipuri: Roșu (4 moduri) /Lumină Albă (4 moduri) / Roșu și Albastru (6 moduri) /Lumină Roșie și Albă (6 moduri) (Ca Imagini Arată)

* Material: ABS + PC

* Baterie: 3.7 V 60 0mAh

* Timp de încărcare: 2 ore

*Rezistenta de timp: 3.5 ore

* Tip LED: COB

* Dimensiune: 7.2 * 2.1 * 2.2 cm (Aprox)

* Flux luminos: 120 lumeni

*IP rating: IPX 6

Conținutul Pachetului:

1* Stop

1*Cablu USB

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: 5ghz webcam, 8 inch weel, 06026 roata, 30x30 cuburi, 3 volți lipo, 063x barlow, 06013 fata, a3 stereo 8, 225 17 anvelope.


( 0 Rating )

Cantitate