4K USB HDMI Switch KVM 4 porturi HDMI 2.0 HDMI USB KVM Switch 4X1 4kX2K/60HZ HDCP 2.2 pentru PC, laptop windows&mac-uri

140.12lei


Observații:

1)mouse-ul fără fir și keybords nu sunt acceptate 2)mecanice tastaturi și mouse-uri nu sunt acceptate 3)calificat HDMI 1.4 și mai sus de cablu este necesar. 4)funcționează numai cu 104 taste standard keyboard, multi-media-cheie și unele taste speciale nu sunt acceptate. 5)taste de tastatură de comandă nu este acceptată.

Descrieri:

Acest 4-Port 4K HDMI Switch KVM - Un set de tastatură și mouse-ul de control 4 gazde Laptop sau consola de jocuri.Ajuta salva pe desktop spațiu și echipamente de cheltuieli.Nu mai hassle de a swing-ți de scaune la locul de muncă, creșterea productivității. (4HDMI de Intrare de la 1 HDMI Monitor, proiector sau televizor hd).

Caietul de sarcini:

Folosind doar 1 set de tastatură, mouse și monitor pentru a controla 4 Buc suporta 2-way control:buton de control+sârmă de control Suport pentru Windows/Mac OS Suport hot plug, conectați sau deconectați dispozitive pentru switch KVM fără oprirea dispozitivelor Suportă rezoluții de până la 3840*[email protected] Acceptă butonul de control sau de extensie inclus trece firul Cu plus port USB standard, este posibil să se conecteze cod de bare scanner, USB, hard disk sau alte dispozitive USB pentru KVM doar ca trebuie conectați aceste dispozitive direct pentru a calcula

Etichete: switch kvm usb, sdi switcher, miracast, 3 hdmi kvm, joc laptop, wink mini hub, hdmi matrix switch, hdmi la vga 1680x1050, dual monitor splitter, multimedia splitter.


( 2 Rating )

Cantitate