Nordic Tapiserii Țesute Manual Modern, Boem Boho Tapiserie Agățat De Artă Ornament De Perete Pentru Un Apartament Cu Dormitor Decorare Cadou De Nunta

36.98lei


Puncte:

1、de Înaltă Calitate: tapiseria este fabricat din 100% fire de bumbac, care este liber de ingrediente artificiale sau substanțe chimice.Este robust și de înaltă calitate.Frumoasa arta de perete creează un sentiment de armonie și confort în camera ta.

2、Design Simetric: tapiseria este potrivit pentru orice decor interior, această lână farmec este perfect declarație agățat de pat sau pătuț, canapea, mantel sau birou, sau aproape de fereastră, adaugand confort de locuit sau spatiu de lucru.Este o mare decor pentru petreceri, nunti sau foto recuzită.

3、Design Practic: îmbunătățirea tapiserie este artizanale într-un design simplu și elegant, și poate fi privit ca o izbitoare piesă de artă.Acesta va fi un cadou frumos și practice pentru familia ta sau prieteni, și este potrivit pentru inaugurare, zile de naștere, nunți, de Crăciun și mai mult!

4、Frumos Artizanale: Aceasta este o mare de mână-a făcut tapiserie.Este perfect pentru dormitoare, living, copilul pepiniere, zone de lucru sau orice alt loc în cazul în care doriți pentru a aduce unele textura și de distracție pentru pereti.

Caietul de sarcini:

Țesut vis net

Produs material: bumbac sârmă inel de fier

Produs de culoare: așa cum se arată în imagine

Greutate produs(aproximativ): 86g

Produs dimensiuni(aproximativ): lungime totală - 83cm/32.68 în cerc - 20cm/7.87 în

Lista De Ambalare:

1*Tapiserii Țesute Manual

Etichete: piersic prosop, sticlă decor boho, ponosit nunta, vopsea de arta, vopsea de aprovizionare, Rattan, tampa decor nunta, boho decor, decoratiuni dormitor boho lumini, placa de rattan.


( 0 Rating )

Cantitate